Ο... ανήξερος Κλοπ "νικήθηκε" από ένα μωρό!

Ρεσιτάλ ψυχραιμίας έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν έμαθε από τους δημοσιογράφους πως ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ έγινε... πατέρας και δεν τον ενημέρωσε! Διαβάστε την επική απάντηση του Γερμανού (VIDEO).

Liverpool's manager Juergen Klopp smiles as he walks on the pitch during the warm up ahead of the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
klopp AP

Την Κυριακή στις 18:00 η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Άρσεναλ στο Άνφιλντ για την 2η αγωνιστική και όπως γίνεται κάθε φορά, ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Μόνο που τον Γερμανό περίμενε μία... ευχάριστη έκπληξη! Δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος απουσιάζει λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του, με τον Κλοπ να απαντάει: "όταν... γεννήσει θα γυρίσει".

Τη συνέχεια, ωστόσο δεν την περίμενε με τίποτα! Και αυτό γιατί πιάστηκε... ανενημέρωτος!

Δημοσιογράφος: "Γιούρκεν, όπως ξέρετε ο Βαϊνάλντουμ είναι στο σπίτι του για τη γέννηση του παιδιού του. Πότε περιμένετε να επιστρέψει;"

Κλοπ: "Όταν γεννηθεί το παιδί (είπε χαμογελώντας)".

Δημοσιογράφος "Το παιδί γεννήθηκε χθες".

Κλοπ " Σας ευχαριστώ για το μήνυμα! Συγχαρητήρια Τζίνι (είπε και έσκυψε πάνω στο μικρόφωνο). Αγοράκι; Σας πήρε όλους εκτός από εμένα;".

Δημοσιογράφος "Έστειλε γραπτό μήνυμα".

Κλοπ "Ωραία, τελευταία φορά ήταν πως το καλύτερο που έχω κάνει είναι να μην διαβάζω τα αγγλικά ΜΜΕ. Τώρα πρέπει να το αλλάξω!".

News 24/7

24MEDIA NETWORK