Ο Κλοπ "απάντησε" στον Κάραγκερ για τα κιλά του Φαν Ντάικ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ άφησε να εννοηθεί πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα πρέπει να απαλλαγεί από κάποια παραπανίσια κιλά και ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να δώσει "πληρωμένη" απάντηση...

Liverpool's manager Juergen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Juergen Klopp gestures during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield Stadium, in Liverpool, England, Sunday Jan. 14, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Για χάρη του η Λίβερπουλ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, δίνοντας 75.000.000 λίρες στην Σαουθάμπτον για να τον ντύσει στα κόκκινα, παρόλα αυτά ούτε το (μεγάλο) αμυντικό πρόβλημά της έχει καταφέρει να λύσει ούτε είναι βασικός σε όλα τα ματς από τότε που πήγε στο "Άνφιλντ".

Σαν να μην έφτανε αυτό, πριν λίγες ημέρες ήρθε και ο Τζέιμι Κάραγκερ να πετάξει τη σπόντα του για τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, με τον παλαίμαχο άσο της Λίβερπουλ και νυν τηλεσχολιαστή του Sky Sports, να υπαινίσσεται πως υπάρχει "θέμα" όσον αφορά στο βάρος του.

"Μοιάζει πολύ μεγάλος. Χρειάζεται να γινει πιο αθλητικός και να χάσει λίγο βάρος", δήλωσε on air o Kάραγκερ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποφασίζει πάντως να απαντήσει άμεσα, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Τότεναμ.

"Ουάου! Είμαι σίγουρος πως ο Τζέιμι θα μπορούσε να χάσει μερικά κιλά", δήλωσε αρχικά με εμφανή διάθεση χιούμορ, για να προσθέσει με νόημα:

"Ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κιλών όσον αφορά στον Βίρτζικ. Είναι ψηλός και μεγαλόσωμος. Έχουμε το καλύτερο επιτελείο για τη διατροφή των ποδοσφαιριστών, δεν ήρθε κάποιος να μου πει ότι υπάρχει παίκτης στην ομάδα που να έχει πρόβλημα με τα κιλά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK