Ο Κλοπ πληρώνεται όσο ο προπονητής της 13ης ομάδας στην Πρέμιερ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, εκτός από ακριβές μεταγραφές πρέπει να ζητήσει και αύξηση από τους διοικούντες την Λίβερπουλ, καθώς πλέον αμείβεται ίδια με τον προπονητή κλαμπ που πλασαρίστηκε στην 13η θέση της Πρέμιερ Λιγκ την εφετινή σεζόν.

Ο Κλοπ πληρώνεται όσο ο προπονητής της 13ης ομάδας στην Πρέμιερ

Εντάξει, είναι δύσκολο να φτάσεις τα 20.000.000 λίρες και τα 15.000.000 λίρες που λαμβάνουν ετησίως Γκουαρντιόλα και Μουρίνιο αντίστοιχα. Ωστόσο, ολόκληρος Γιούργκεν Κλοπ είσαι με τελικούς Champions League στο βιογραφικό σου και δεν... λέει να παίρνεις τα ίδια με τον τεχνικό της 13ης Γουέστ Χαμ.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, εκτός από αλλαγή επιπέδου στις μεταγραφές καλείται να ζητήσει και αύξηση από την ομάδα του. Ειδικά δε αν κατακτήσει το τρόπαιο με τα “μεγάλα αυτιά” το ερχόμενο Σάββατο, τότε το αίτημα είναι μονόδρομος.

Διότι πλέον η Γουέστ Χαμ πληρώνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι όσο οι “Κόκκινοι” τον Γερμανό. Αμφότεροι οι δύο τεχνικοί αμείβονται με 7.000.000 λίρες το χρόνο, ενώ σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Κόντε και Ποτσετίνο που παίρνουν από 6,5 εκατ. λίρες!

Επισημαίνουμε ότι η συμφωνία της Λίβερπουλ με τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ είναι μέχρι το 2022. Δεν αποκλείεται πάντως σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League οι “Κόκκινοι” να ανταμείψουν τον 50χρονο μ' ένα νέο συμβόλαιο, αναπροσαρμοσμένο όσον αφορά τη χρονική διάρκεια και τα χρήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK