Ο Κλοπ... προειδοποιεί για Κουτίνιο!

Ξέσπασε και παράλληλα έστειλε... μήνυμα στην διοίκηση της Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως όσα χρήματα και να προσφέρει η Μπαρτσελόνα, ο Φελίπε Κουτίνιο δεν πρόκειται να πουληθεί.

Liverpool's manager Jurgen Klopp walks on the pitch prior to the start of the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Jurgen Klopp AP

Βουίζει η Ευρώπη πως Κουτίνιο και Μπαρτσελόνα έχουν έρθει σε συμφωνία για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου στην Ισπανία, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ που πήγε με ποσό ρεκόρ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, ωστόσο, απέχουν αρκετά... εκατομμύρια για να κλείσει το deal. Τα χρήματα μπορεί να παίζουν, όπως αποδεικνύεται τελευταία, τον νούμερο ένα λόγο για τις μετακινήσεις ποδοσφαιριστών, ο Γιούργκεν Κλοπ όμως έχει διαφορετική άποψη.

Σε σημείο που δεν δίστασε να το δηλώσει ζωντανά κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε γερμανικό κανάλι. Τι είπε και ταυτόχρονα έστειλε... μήνυμα στην διοίκηση της Λίβερπουλ;

"Το γεγονός πως έρχεται ένας σύλλογος με μία πρόταση δεν σημαίνει αυτόματα πως αυτό μας επηρεάζει στο να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή. Δεν αρκεί μόνο να πληρώνουν χρήματα εκείνοι. Πρέπει να πουλάς κι εσύ. Κι εμείς δεν πουλάμε. Στόχος είναι να κρατήσουμε τους παίκτες και να βελτιωθούμε κι άλλο", είπε ο Γερμανός.

Σε ερώτηση για το πως μπορεί να αντιδράσει μία ομάδα αν έρθει πρόταση ύψους 150.000.000€, ο Κλοπ απάντησε: "Πρέπει να αναρωτηθούμε αν μπορούσε να αντιδράσουμε. Επίσης παίζει ρόλο και η χρονική στιγμή που έρχεται η πρόταση".

Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν στην εξέλιξη της μεταγραφικής περιόδου πουληθεί ο Κουτίνιο ποια θα είναι η αντίδραση του... νευριασμένου Κλοπ.

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK