Ο Κλοπ... "τρελάθηκε" και πετάει χιονόμπαλες στους παίκτες του

Οι συνεχείς επιτυχίες της Λίβερπουλ, έχουν δημιουργήσει ένα ουτοπικό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου γεγονός που γίνεται εύκολα αντιληπτό τόσο από τα χαμόγελα που σχηματίζονται στα πρόσωπα των παικτών, όσο και από τα... αστειάκια του Γιούργκεν Κλοπ στην προπόνηση (PHOTO).

Ο Κλοπ... "τρελάθηκε" και πετάει χιονόμπαλες στους παίκτες του
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στην Λίβερπουλ περνάνε καλά, και αυτό φαίνεται. Γιατί όχι άλλωστε, αφού την φετινή πορεία δεν θα την περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας.

Οι "κόκκινοι" βρίσκονται τρίτοι στην κατάταξη του πρωταθλήματος με 60 βαθμούς, δύο πίσω από την Γιουνάιτεντ, και έχουν περάσει στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας καταιγιστικό ποδόσφαιρο.

Η καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Μερσεϊσάιντ, φάνηκε και στην προπόνηση της Πέμπτης οπού η ομάδα καταστρώνει τα πλάνα της για το μεγάλο εκτός έδρας Σαββατιάτικο (10/3) ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα κρίνει το "καπάρωμα" της δεύτερης θέσης.

Μέχρι και ο Γιούργκεν Κλοπ πέταξε τον "μανδύα" του σοβαροφανή Γερμανού και σε μια στιγμή χαλάρωσης το "τρίτο μάτι" τον απαθανάτισε να πετάει χιονόμπαλες προς τον ανυποψίαστο Μο Σαλάχ ο οποίος με την σειρά του έκανε στόχο το κεφάλι του Ολλανδού μέσου, Ζεορζίνιο Βαινάλντουμ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK