Ο Κλοπ τρελάθηκε με τον χλοοτάπητα και τα έχωσε χοντρά!

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε νεύρα με τα δύο γκολ που δέχτηκε η Λίβερπουλ στο φινάλε του αγώνα με την Γουέστ Μπρομ, όμως πολλά περισσότερα απέκτησε ελέω του αγωνιστικού χώρου στο "Χόθορνς"...

Ο Κλοπ τρελάθηκε με τον χλοοτάπητα και τα έχωσε χοντρά!
AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Το τελευταίο δείγμα γραφής της Λίβερπουλ ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League με την Ρόμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να προηγείται με 2-0 στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με τα γκολ των Ινγκς και Σαλάχ (έφτασε τα 31 στην φετινή Premier League) αλλά να φεύγει μόνο με τον εναν βαθμό.

Αιτία η αμυντική αδράνεια στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, με τον Λίβερμορ να ισοφαρίζει με σουτ μέσα από την περιοχή στο 79' και τον Ρόντον να φέρνει το ματς στα ίσα στο 88', χρυσώνοντας κάπως το χάπι για τους "μπάγκις" που πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ, δεν τα είχε μόνο με τους ποδοσφαιριστές του αλλά και με τον αγωνιστικό χώρο του "Χόθορνς", με τον Γερμανό να αφήνει υπονοούμενα για την επιλογή της Γουέστ Μπρομ να μην τον ποτίσει σε συνδυασμό με την επικείμενη πτώση της στην Championship σε λίγες αγωνιστικές από τώρα...

Liverpool coach Jurgen Klopp winks as he enters the field for the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Jurgen Klopp winks as he enters the field for the Champions League round of 16, second leg, soccer match between Liverpool and FC Porto at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday March 6, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Σκόραραν δύο φορές, ήταν ένα δύσκολο ματς από τη στιγμή που ο χλοοτάπητας γινόταν όλο και πιο ξηρός. Είχαμε συνέχεια εμείς της μπάλα και αυτό μας δυσκόλεψε.

Ήταν προφανές πως αποφάσισαν να μην βρέξουν τον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα. Για όλες τις ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, αν ο αγωνιστικός χώρος είναι ξηρός δυσκολεύεσαι ακόμα και στις κοντινές πάσες.

Εάν αντίθετα μία ομάδα παίζει με ψηλές μπαλιές τότε δεν χρειάζεται να είναι βρεγμένος ο αγωνιστικός χώρος. Έτσι όμως έγινε και έπρεπε να το αποδεχτούμε.

Αυτόν τον ξηρό αγωνιστικό χώρο μπορούν να τον έχουν και του χρόνου στην Championship", τόνισε ο Κλοπ, ο οποιός πάντως προς τιμήν του παραδέχτηκε πως δεν θα είχε κάνει τόσο έντονα παράπονα αν η Λίβερπουλ κατάφερνε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 και έφευγε με το τρίποντο από την έδρα της Γουέστ Μπρομ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK