Το... στρες "κατάπιε" τον Κουτίνιο

Ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας ο Φελίπε Κουτίνιο με τη μόνη διαφορά ότι στην προκειμένη περίπτωση έγινε το "θαύμα" και ο άσος της Λίβερπουλ προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να παρουσιάσει πόνους στη μέση. Ο γιατρός της "σελεσάο" έλυσε ή μήπως μπέρδεψε την κατάσταση με τις δηλώσεις του;..

Το... στρες "κατάπιε" τον Κουτίνιο

Ο Φελίπε Κουτίνιο ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας και οι φίλοι της Λίβερπουλ έχουν... εξαγριωθεί με τον πλεϊμέικερ της ομάδας τους, καθώς ο "μικρός μάγος" εντελώς ξαφνικά ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και προπονήθηκε κανονικά.

Για το... θαύμα της επιστροφής Κουτίνιο στη δράση μίλησε ο γιατρός της εθνικής Βραζιλίας, Μίκαελ Σιμόνι, αναφέροντας ότι ο Κουτίνιο πονούσε στην πλάτη, εξαιτίας της ψυχολογίας του. Το ζήτημα δηλαδή ήταν ψυχοσωματικό, καθώς ο παίκτης έπαθε στρες και επηρεάστηκε ψυχικά από τα όσα έγιναν προ μερικών εβδομάδων με αυτόν πρωταγωνιστή και τις Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα.

"Είναι καλά! Το θέμα στην πλάτη ήταν εξαιτίας του στρες. Όλα λύθηκαν. Ο Κουτίνιο πέρασε πολλά με την αστάθεια που υπήρχε στο περιβάλλον του όσον αφορά το μέλλον του. Ήταν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK