Ο Κουτίνιο... κατηγορεί τη Μπάρτσα και μιλάει με Λίβερπουλ!

Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε τρεις φορές να πάρει τον Φελίπε Κουτίνιο από τη Λίβερπουλ, χωρίς επιτυχία. Ο παίκτης έκανε τα πάντα για να πείσει την ομάδα του να τον αφήσει να φύγει ωστόσο τώρα που "χάλασε" το θέμα ο Βραζιλιάνος θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους των "Κόκκινων".

Ο Κουτίνιο... κατηγορεί τη Μπάρτσα και μιλάει με Λίβερπουλ!

Κατηγορώντας πλέον τη Μπαρτσελόνα ότι χρησιμοποίησε πολύ πιεστικά μέσα για να κάνει τον Κουτίνιο να τα... σπάσει με τη Λίβερπουλ, οι άνθρωποι του Βραζιλιάνου επιθυμούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους διοικούντες των "Κόκκινων" για να μπει σε μια σειρά το θέμα και να δουν τι θα γίνει με το μέλλον του Κουτίνιο στην Αγγλία.

Ο Κουτίνιο, που πολλοί λένε ότι έπαιξε το ρόλο... μαριονέτας των "μπλαουγκράνα" στις διαπραγματεύσεις δεν θα φύγει φέτος από το "Άνφιλντ" και επιθυμεί να βρεθεί λύσει στο θέμα που προέκυψε με τη Λίβερπουλ, έτσι ώστε -όπως αναφέρουν πολλαπλά δημοσιεύματα- να δρομολογηθεί η επιστροφή του στις προπονήσεις.

Η επιστροφή του Βραζιλιάνου αναμένεται να γίνει στις αρχές Σεπτέμβρη, αφού πρώτα πάει και παίξει με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ με Εκουαδόρ και Κολομβία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK