Ο Κουτίνιο μίλησε για πρώτη φορά "ανοιχτά" για Μπαρτσελόνα!

Σε μεταγραφικό σίριαλ εξελίχθηκε η υπόθεση του Φιλίπε Κουτίνιο όλο το καλοκαίρι, με την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε να τον θέλει διακαώς και την Λίβερπουλ να είναι ανένδοτη στην πώλησή του. Τελικά ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή του και να μιλήσει για πρώτη φορά για το θέμα.

Ο Κουτίνιο μίλησε για πρώτη φορά "ανοιχτά" για Μπαρτσελόνα!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο αποφάσισε για πρώτη φορά να βγει μπροστά και να μιλήσει ο ίδιος για το μεταγραφικό σήριαλ του καλοκαιριού. Όπως θυμάστε, η Μπαρτσελόνα τον ήθελε διακαώς και έκανε προτάσεις πάνω από 150.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ, όμως ο Γίργκεν Κλοπ ήταν ανένδοτος στην πώλησή του.

Ο Βραζιλιάνος άσος με δηλώσεις του στο "ESPN Brazil" μίλησε "ανοιχτά" για το θέμα, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος ήθελε να παίξει στην ομάδα του Βαλβέρδε!

"Θα σας πω τι συνέβη. Δέχθηκα μια πρόταση και στη ζωή είτε θέλουμε κάτι, είτε όχι. Στην περίπτωσή μου όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ενδιαφερόμουν και η οικογένειά μου επίσης. Ήταν ένας περίπλοκος μήνας για μένα. Τώρα πέρασαν όλα και πρέπει να συγκεντρωθώ στο να κάνω μια καλή χρονιά και να βοηθήσω την ομάδα μου. Πρέπει να σκεφτώ τη Λίβερπουλ και την Εθνική.

Πάντα σέβομαι τη Λίβερπουλ, τους οπαδούς, τους παίκτες, τη διοίκηση. Είναι μια μεγάλη τιμή να δέχεσαι πρόταση από ένα σπουδαίο κλαμπ, αλλά ένα τέτοιο είναι και η Λίβερπουλ", ήταν τα λόγια του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK