Ο μάγος Σαλάχ το έκανε και αυτο: ξεπέρασε και τον Σουάρες!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε δίχτυα σε μία ακόμα μεθυστική εμφάνιση της Λίβερπουλ το τελευταίο διάστημα και πλέον μπορεί να καμαρώνει για το ότι κοιτάζει την πλάτη του ο... Λουίς Σουάρες (VIDEO).

Ο μάγος Σαλάχ το έκανε και αυτο: ξεπέρασε και τον Σουάρες!

Μετά από δέκα ημέρες η Λίβερπουλ επέστρεψε στη δράση και φαίνεται πως είχε κεκτημένη ταχύτητα από το 5-0 επί της Πόρτο στο πρώτο της παιχνίδι για τους "16" του Champions League.

Απόδειξη η εμφάνισή της κόντρα στην Γουέστ Χαμ στο "Άνφιλντ", με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να χαρίζει γκολ και θέαμα στο κοινό της και να επικρατεί με το ανετο 4-1 που την έφερε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Οι "κόκκινοι" έκαναν επίδειξη δύναμης και είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Τζαν, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ), με το γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ, με το οποίο έκανε το 2-0 στο 51', να είναι ιστορικό...

Και αυτό γιατί έφτασε τα 31 γκολ σε 37 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με την Λίβερπουλ και άφησε πίσω του τον Λουίς Σουάρες, που τη σεζόν 2013-14 που η Λίβερπουλ φλέρταρε με τον τίτλο, είχε σταματήσει στα 30 γκολ κάνοντας μία φανταστική χρονιά!

Σημειώνεται μάλιστα πως Σαλάχ και Σουάρες είναι μόλις οι δύο από τους 13 συνολικά παίκτες στα 125 χρόνια ιστορίας της Λίβερπουλ που έχουν μέσα σε μία σεζόν με τη φανέλα της 30 ή και περισσότερα γκολ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 4-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK