Ο Μουρίνιο περίμενε 1,5 χρόνο στη γωνία τον Κλοπ και έριξε το καρφί του!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο την "είχε φυλαγμένη" στον Γιούργκεν Κλοπ για δηλώσεις που είχε κάνει για τα 89 εκ.λίρες που δόθηκαν για τον Πογκμπά και μετά τη συμφωνία της Λίβερπουλ με τον Φαν Ντάικ πήρε το αίμα του πίσω!

Liverpool's manager Juergen Klopp, right, hugs Manchester United's manager Jose Mourinho ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Oct. 17, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Juergen Klopp, right, hugs Manchester United's manager Jose Mourinho ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield stadium in Liverpool, England, Monday, Oct. 17, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

"Άλλοι σύλλογοι μπορούν να βγουν στην αγορά και να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα για να πάρουν τοπ παίκτες. Εάν όμως φέρεις έναν παίκτη με 100 εκ.λίρες και τραυματιστεί, είναι σαν να πετάς τα λεφτά από την καμινάδα.

Εάν πρέπει να το κάνω διαφορετικά; Βασικά, θέλω να το κάνω διαφορετικά. Ακόμα και αν μπορούσα να ξοδέψω τόσα λεφτά θα το έκανα διαφορετικά". Τάδε έφη Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη που είχε δώσει το καλοκαίρι του 2016 όπου κλήθηκε να σχολιάσει το ποσό ρεκόρ των 89 εκ.λιρών που δαπάνησε για τον Πολ Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο όμως έχει μνήμη... ελέφαντα και 18 μήνες μετά του πέταξε το γάντι, αφού έκανε λόγο για υποκρισία από πλευράς Γερμανού, με αφορμή τα 75 εκ.λίρες που συμφώνησε να δώσει στην Σαουθάμπτον η Λίβερπουλ για να πάρει Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο!

Ο Μουρίνιο περίμενε 1,5 χρόνο στη γωνία τον Κλοπ και έριξε το καρφί του!

"Νομίζω ότι αυτός που πρέπει να μιλήσει για τη μεταγραφή Φαν Ντάικ με έναν συγκεκριμένο τρόπο είναι ο Γιούργκεν και αν ήμουν ένας από εσάς τους δημοσιογράφους θα τον ρωτούσα για τα σχόλια που είχε κάνει έναν χρόνο πριν.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο πιο ακριβός αμυντικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Είναι καλύτερος από τον Πάολο Μαλντίνι, τον Τζουζέπε Μπέργκομι ή τον Ρίο Φέρντιναντ; Δεν μπορείς να το πεις αυτό, απλά έτσι είναι η αγορά και η κάθε ομάδα επιλέγει να πληρώσει ή να μην πληρώσει.

Εάν πληρώσεις προφανώς δίνεις ένα τρελό ποσό αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα έχεις τον παίκτη. Είναι τόσο απλό, οπότε δεν κάνω την παραμικρή κριτική στην Λίβερπουλ, έτσι είναι τα πράγματα", δήλωσε με πομπώδες ύφος ο Πορτογάλος.

Manchester United's manager Jose Mourinho, right, and Liverpool's head coach Juergen Klopp walk away from each other after shaking hands at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 15, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's manager Jose Mourinho, right, and Liverpool's head coach Juergen Klopp walk away from each other after shaking hands at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 15, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ δεν... τσίμπησε από τις δηλώσεις του Μουρίνιο και προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά το ντόρο που έγινε με τα 75 εκ.λίρες (84,4 εκ.ευρώ) της Λίβερπουλ για τον Φαν Ντάικ, λέγοντας:

"Το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι τα χρήματα. Έτσι είναι η αγορά και πρέπει να προσαρμοστούμε. Εγώ έχω στο μυαλό μου μόνο τον ποδοσφαιριστή και τη μεγάλη ευκαιρία που είχαμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό μας...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK