O Σαλάχ ακονίζει τα δόντια του ενόψει... Ελλάδας!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά για να εκθέσει δύο φορές την Γουότφορντ των Καρνέζη-Χολέμπας, στέλνοντας παράλληλα "μήνυμα" ενόψει του φιλικού της Αιγύπτου με την Ελλάδα (VIDEOS).

O Σαλάχ ακονίζει τα δόντια του ενόψει... Ελλάδας!

Αυτόν τον Σαλάχ ούτε το παγωμένο και χιονισμένο τερέν δεν τον σταματάει... Ο Αιγύπτιος φορ είναι σε τρομερή φόρμα από την αρχή της σεζον με τη φανέλα της Λίβερπουλ και κόντρα στην Γουότφορντ των Ορέστη Καρνέζη και Χοσέ Χολέμπας βρήκε μία ακόμα ευκαιρία να το επιβεβαιώσει, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ των "κόκκινων" στο υπέρ τους 2-0 στο πρώτο 45λεπτο.

Στο 4ο λεπτό "χόρεψε" το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των "σφηκών" πριν νικήσει με διαγώνιο πλασέ τον Καρνέζη μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ στο 43ο αξιοποίησε ιδανικά τη σέντρα του Ρόμπερτσον από τα αριστερά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή στην κενή εστία.

O Σαλάχ ακονίζει τα δόντια του ενόψει... Ελλάδας!

Με αυτά μάλιστα τα γκολ, ο Σαλάχ έφτασε τα 25 στο πρωτάθλημα και τα 34 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ του Φερνάντο Τόρες που στην παρθενική του σεζόν με την κόκκινη φανέλα (2007-08) είχε σταματήσει στα 33 γκολ.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί αφού σκόραρε άλλες δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο (5-0 το τελικό σκορ) και έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε έναν αγώνα για την Premier League μετά τα "ντόρτια"του Λουίς Σουάρες απέναντι στην Νόριτς το 2013!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 5-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK