Ο τίτλος τιμής που έδωσε ο Κλοπ στον Κόντε

Δύο ημέρες πριν η Λίβερπουλ ταξιδέψει στο Λονδίνο για το σπουδαίο ματς κόντρα στην Τσέλσι, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν δίστασε να στάξει μέλι για τον Ιταλό τεχνικό των Λονδρέζων. Διαβάστε με ποιον διάσημο προπονητή τον συνέκρινε.

Ο τίτλος τιμής που έδωσε ο Κλοπ στον Κόντε

Η Premier League μοιάζει φέτος με το... NBA των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αν αναλογιστεί κανείς τα πολύ μεγάλα ονόματα που κάθονται στους πάγκους των πρωτοκλασάτων ομάδων και ο Γιούργκεν Κλοπ φρόντισε να το τονίσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ενόψει της κόντρας της Τσέλσι με την Λίβερπουλ για την 5η αγωνιστική της Premier League που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (16/9) ο προπονητής των "κόκκινων" αναφέρθηκε στον συνάδελφό του, του οποίου όχι μόνο έπλεξε το εγκώμιο αλλά τον συνέκρινε και με τον... Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Δεν γνωρίζω τόσο καλά τον Αντόνιο για να πω το λόγο που πανηγυρίζει με τόσο παθιασμένο τρόπο, όμως μου φαίνεται ένας άνθρωπος που λειτουργεί με το συναίσθημα ακόμα και όταν δεν σκοράρει η ομάδα του.

Ο τίτλος τιμής που έδωσε ο Κλοπ στον Κόντε

Το σημαντικότερο πράγμα ωστόσο είναι πως μιλάμε για έναν σπουδαίο και επιτυχημένο προπονητή, ένα είδος Πεπ Γκουαρδιόλα του Τορίνου. Στην Γιουβέντους δημιούργησε ένα ξεχωριστό στιλ παιχνιδιού και πήρε πάρα πολλές νίκες", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός, και συμπλήρωσε για τον Κόντε:

"Καθοδήγησε εξαιρετικά την εθνική Ιταλίας και είναι εντυπωσιακό αυτό που έχει κάνει μέχρι τώρα. Στο γήπεδο όμως δεν παίζω εγώ απέναντι σε εκείνον και είμαι ευτυχισμένος για αυτό, επειδή ο Αντόνιο ήταν ένας μεγάλος παίκτης...".

Δεν ήταν όμως μόνο ο Αντόνιο Κόντε που έχει το σεβασμό και την εκτίμηση του Κλοπ αλλά και ο σέντερ φορ των Λονδρέζων, Ντιέγκο Κόστα. "Είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Δεν είναι αγαπητός;

Αυτό είναι φυσιολογικό, εάν σε αγαπούν οι οπαδοί των άλλων ομάδων αυτό δεν είναι καλό σημάδι! Είναι ένας πραγματικός πολεμιστής στο γήπεδο και ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά το σώμα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK