Ο Τζέραρντ γρονθοκοπεί άνδρα στη μέση του δρόμου!

Βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα φέρνει στο προσκήνιο ένα VIDEO από τον Αύγουστο του 2013 στο οποίο ο Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται καθαρά να γρονθοκοπεί έναν άτυχο άνδρα στη μέση του δρόμου!

Ο Τζέραρντ γρονθοκοπεί άνδρα στη μέση του δρόμου!

Η εικόνα του "καλού παιδιού" που είχε δημιουργήσει ο Στίβεν Τζέραρντ όλα αυτά τα χρόνια που αγωνιζόταν στην Λίβερπουλ κινδυνεύει. Η βρετανική εφημερίδα " SUN" έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα VIDEO στο οποίο ο Άγγλος φαίνεται καθαρά να γρονθοκοπεί έναν άτυχο άνδρα στη μέση του δρόμου, ανοίγοντας ξανά τον φάκελο μιας υπόθεσης που είχε κλείσει από το 2013!

Ο 35χρονος νυν παίκτης των Λος Άντζελες Γκάλαξι, τον Αύγουστο του 2013, μία ημέρα μετά το ματς που έγινε προς τιμήν του κόντρα στον Ολυμπιακό (2-0 νίκη της Λίβερπουλ), έμπλεξε σε έναν καυγά στους δρόμους του Λίβερπουλ. Μετά από βραδινή έξοδο μαζί με τη σύζυγό του Άλεξ κι άλλους φίλους του, ο Τζέραρντ είχε μια συνομιλία με έναν άνδρα από άλλη παρέα, η οποία όμως κατέληξε σε έναν μεγάλο καυγά.

Ο Τζέραρντ γρονθοκοπεί άνδρα στη μέση του δρόμου!

Η σύζυγος του Τζέραρντ, Άλεξ

Η υπόθεση είχε φτάσει στο δικαστήριο, όμως ο Τζέραρντ είχε αθωωθεί. Μάλιστα ο Εισαγγελέας είχε πει στο δικαστήριο πως: "Ο κ. Τζέραρντ προσπαθούσε να αποφύγει τον καυγά και να ηρεμήσει τα πνεύματα".

Ωστόσο μετά το αποκαλυπτικό VIDEO της SUN αλλάζουν τα δεδομένα, μιας και ο Άγγλος μόνο ως... ειρηνοποιός δεν δείχνει. Μάλιστα το συγκεκριμένο VIDEΟ δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο δικαστήριο.

Ο άτυχος άνδρας, ονόματι Πολ Λόιντ, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε από τον Τζέραρντ, έχασε την υπόθεση και μαζί και την... ήρεμη ζωή του στο Λίβερπουλ, όπως αποκάλυψαν φίλοι του στη SUN: "Αναγκάστηκε να μετακομίσει, έχασε χρήματα και στιγματίστηκε επειδή κυνήγησε δικαστικά τον Τζέραρντ", δήλωσε φίλος του Λόιντ. "Θέλει όμως να φτάσει μέχρι τέλους την υπόθεση, μετά από όλη αυτή τη ζημιά που υπέστη", συνέχισε.

Ο Τζέραρντ γρονθοκοπεί άνδρα στη μέση του δρόμου!

Από τη μεριά της η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ακόμη δεν έχει αντιδράσει στο δημοσίευμα της SUN, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK