Οι 13 κορυφαίες ατάκες του Κλοπ

Με αφορμή την επικείμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λίβερπουλ από τον Γίργκεν Κλοπ, το Contra.gr θυμίζει τις κορυφαίες ατάκες του Γερμανού τεχνικού. Από την "κόντρα" με την Μπάγερν Μονάχου, μέχρι τους Αρσέν Βενγκέρ και... Χάρι Πότερ.

Οι 13 κορυφαίες ατάκες του Κλοπ

Ο Γίργκεν Κλοπ αναμένεται να αποτελέσει τον νέο τεχνικό της Λίβερπουλ. Ο Γερμανός προπονητής έχει το δύσκολο έργο να "αναγεννήσει" την αγγλική ομάδα και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Όσα κατάφερε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ένας θετικός "προάγγελος", όμως όλα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το σίγουρο είναι πως οι Άγγλοι δημοσιογράφοι θα τον... λατρέψουν, καθώς πρόκειται για έναν ευφυέστατο άνθρωπο που έχει προσφέρει κατά καιρούς απίστευτες ατάκες.

Γι' αυτό το λόγο το Contra.gr έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει τις 13 καλύτερες.

Για το ρόλο του Σίντζι Καγκάβα στη Γιουνάιτεντ

"Ο Σίντζι Καγκάβα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες παγκοσμίως και τώρα παίζει 20 λεπτά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως αριστερός εξτρέμ. Η καρδιά μου έχει "ραγίσει". Πραγματικά, κυλούν δάκρυα από τα μάτια μου. Στη μεσαία γραμμή είναι ο ρόλος του. Είναι επιθετικογενής μέσος και διαθέτει μία από τις καλύτερες... μύτες για γκολ που έχω δει ποτέ".

Οι 13 κορυφαίες ατάκες του Κλοπ

Για την απόφαση του Γκέτσε να πάει στην Μπάγερν

"Ο Γκέτσε έφυγε επειδή ήταν προσωπική επιλογή του Γκουαρδιόλα να τον υπογράψει, ενώ κι ο ίδιος ήθελε να τεθεί υπό τις οδηγίες του. Δεν μπορώ να γίνω 15 πόντους κοντύτερος ή να αρχίζω να μιλάω ισπανικά".

Μιλώντας στον Βρετανικό Τύπο

"Δεν καταλαβαίνετε; Πρέπει να μάθετε γερμανικά. Υπάρχουν μερικές καλές γερμανικές εκφράσεις γι' αυτού του είδους τα προβλήματα. Αλλά δεν ξέρω πως να τις μεταφέρω στα αγγλικά".

Για τους "κακομαθημένους" νέους ποδοσφαιριστές

"Δεν σε βοηθάει να αγωνιστείς με πάθος όταν ξυπνάς σ' ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων. Η πάρα πολύ άνεση, σε κάνει άνετο".

Για τον σοβαρό τραυματισμό του Χούμελς

"Θα τον περιμένουμε, όπως μία καλή σύζυγος περιμένει τον άνδρα της να επιστρέψει από την φυλακή".

Οι 13 κορυφαίες ατάκες του Κλοπ

Για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Γιουνάιτεντ για τον Χούμελς

"Αν αυτά δεν είναι μ@@@@@ς, θα καταπιώ ένα σκουπόξυλο".

Για τη σύζυγό του

"Έγραψε ένα βιβλίο για παιδιά. Είναι όπως το "Χάρι Πότερ", αλλά μιλάει για το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει ο Χάρι Πότερ να πετάει στο γ@@@@@ο σκουπόξυλο. Μόνο ποδόσφαιρο".

Για τη φιλοσοφία της Μπάγερν Μονάχου

"Αυτή την στιγμή, είναι όπως οι Κινέζοι στον επιχειρηματικό κόσμο. Βλέπουν τι κάνουν οι υπόλοιποι και το αντιγράφουν, απλά έχοντας περισσότερα χρήματα".

Η απάντηση όταν ρωτήθηκε από ένα φίλαθλο της Σάλκε ποιο είναι το μυστικό για να κερδίσεις την Bundesliga

"Πώς μπορείς να εξηγήσεις σ' έναν τυφλό ποιο χρώμα βλέπεις;"

Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο

"Είπα στους παίκτες μου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας: Μιας που είμαστε εδώ, ίσως είναι καλό να παίξουμε και λίγο ποδόσφαιρο".

Οι 13 κορυφαίες ατάκες του Κλοπ
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Για τις διαφορές του ίδιου με τον Αρσέν Βενγκέρ

"Του αρέσει να έχει την μπάλα, να παίζει ποδόσφαιρο και να πασάρει. Είναι όπως μία ορχήστρα. Όμως, είναι ένα ήσυχο τραγούδι. Αντίθετα, εμένα μ' αρέσει το heavy metal".

Μετά την ήττα στον τελικό του Champions League από την Μπάγερν

"Το μόνο που μπορώ να πως είναι πως ήταν υπέροχα. Το Λονδίνο είναι η πόλη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο καιρός ήταν καλός, όλα ήταν ΟΚ. Μόνο το αποτέλεσμα ήταν σκ@@α".

Για την πρόκληση να ανταγωνιστεί την Μπάγερν

"Έχουμε ένα τόξο κι ένα βέλος κι αν υπολογίσουμε σωστά μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο. Το πρόβλημα είναι πως η Μπάγερν έχει μπαζούκα. Όμως, στη συνέχεια σκέφτομαι πως κι ο Ρομπέν των Δασών ήταν αρκετά επιτυχημένος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK