Πιο... οράνιε ο Ολυμπιακός, πιο... Γούλβς η Λίβερπουλ

Όλυμπιακός και Λίβερπουλ έχουν πολλά κοινά ενώ είναι συνδεδεμένες με φίλια ετών. Λιμάνι, παραδοσιακό κόκκινο χρώμα στη φανέλα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που "δένουν" τους δύο συλλόγους. Mόνο που πλέον απέκτησαν ένα ακόμη... πορτοκαλί δεσμό. Τo Contra.gr συγκρίνει τις δυο νέες.. οράνιε εμφανίσεις τους

Πιο... οράνιε ο Ολυμπιακός, πιο... Γούλβς η Λίβερπουλ

Οι καινούργιες εμφανίσεις του Ολυμπιακού για την νέα σεζόν είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, τόσο μέσω του επισήμου "ερυθρόλευκου" instagram, όσο κι απο την Adidas. Μάλιστα αυτή που έχει ήδη προκαλέσει εντύπωση είναι η εκτός έδρας, πορτοκαλί φανέλα. Και αισθητικά αλλά και γιατί το συγκεκριμένο χρώμα οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα το φορέσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η φοβερή σύμπτωση είναι πως στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο της Λίβερπουλ "ανέβηκε" σήμερα και η τρίτη εμφάνιση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία έχει επίσης χρώμα πορτοκαλί, όπως δηλαδή η εκτός έδρας του Ολυμπιακού. Μόνο που αυτή είναι διαφορετικής αθλητικής εταιρίας και συγκεκριμένα της New Balance.

Το Contra.gr,λοιπόν, τις βάζει...δίπλα, δίπλα για να γίνει η σύγκριση. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του γιατί σίγουρα υπάρχει διαφορά στην ... απόχρωση του πορτοκαλί. Για παράδειγμα, στα δικά μας μάτια η πορτοκαλί φανέλα του Ολυμπιακού παραπέμπει περισσότεροι στην κλασική της εθνικής Ολλανδίας ενώ η πορτοκαλί της Λίβερπουλ φέρνει αρκετά και σε... Γούλβς!

Πιο... οράνιε ο Ολυμπιακός, πιο... Γούλβς η Λίβερπουλ

Δείτε το βίντεο από τα επίσημα social media της Λίβερπουλ με παρασκήνιο από την επίσημη φωτογράφηση των παικτών με την πορτοκαλί φανέλα του αγγλικού συλλόγου:

News 24/7

24MEDIA NETWORK