Οριστικό "ΟΧΙ" σε Μπαρτσελόνα για Κοουτίνιο!

Η Μπαρτσελόνα τον έθεσε Νο 1 στόχο μετά τη φυγή του Νεϊμάρ όμως ο Φελίπε Κοουτίνιο θα παραμείνει "red" όπως ανακοίνωσε επίσημα η Λίβερπουλ!

Liverpool's Philippe Coutinho celebrates after scoring a goal during the final match against Leicester City FC at the Premier League Asia Trophy soccer tournament in Hong Kong, Saturday, July 22, 2017. (AP Photo/Kin Cheung)
Liverpool's Philippe Coutinho celebrates after scoring a goal during the final match against Leicester City FC at the Premier League Asia Trophy soccer tournament in Hong Kong, Saturday, July 22, 2017. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ξεκαθαρίσει πως ο Φελίπε Κοουτίνιο είναι ανεκτίμητος και πως δεν επιθυμεί την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ και λίγες ημέρες μετά η διοίκηση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ θέλησε να τον κάνει... ευτυχισμένο.

Και αυτό γιατί κόντρα στις φήμες που ήθελαν την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται κοντά στο να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο, για να καλύψει μέσω εκείνου το κενό που δημιουργήθηκε στη μεσοεπιθετική γραμμή της με την πώληση του Νεϊμάρ, οι "κόκκινοι" έκλεισαν οριστικά την πόρτα μέσω επίσημης ανακοίνωσης!

"Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σε ό,τι αφορά μία πιθανή μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο.

Η οριστική απόφαση του συλλόγου είναι πως δεν θα ληφθούν υπόψιν προσφορές για τον Φιλίπε, το οποίο σημαίνει πως θα παραμείνει παίκτης της Λίβερπουλ και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με την Μπαρτσελόνα να "τρώει πόρτα" αν και έφτασε να προσφέρει μέχρι και 100.000.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί το deal.

Photo Credits: AP Photo/Kin Cheung

News 24/7

24MEDIA NETWORK