Όταν ο Κλοπ έριξε... άκυρο στον Σαλάχ

Οι φίλοι της Λίβερπουλ τον λατρεύουν και ο Σαλάχ συνεχίζει να σκοράρει... ακόμα, διανύοντας τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κι όμως, ο Κλοπ αρχικά απέρριψε το καλοκαίρι τον Αιγύπτιο γκολτζή, έχοντας την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή κατά νου.

Liverpool's manager Juergen Klopp hugs Liverpool's Mohamed Salah at the end of the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. Liverpool won the match 4-2 (6-3 on aggregate). (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's manager Juergen Klopp hugs Liverpool's Mohamed Salah at the end of the Champions League qualifying play-off second leg soccer match between Liverpool and Hoffenheim at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Aug. 23, 2017. Liverpool won the match 4-2 (6-3 on aggregate). (AP Photo/Dave Thompson) AP IMAGE

Η Λίβερπουλ έχει βρει φέτος τον "μεσσία" στο πρόσωπο του Μοχάμεντ Σαλάχ. Τα 36 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι τώρα, μόνο λίγα δεν μπορεί να θεωρούνται.

Ο "ήρωας" της ομάδας του Μέρσισαιντ που ήρθε από τη Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι, διέψευσε όσους δεν πίστευαν στις ικανότητες του, λόγω και της "αδιάφορης" θητείας του το 2014 με τη Τσέλσι.

Και ένας από τους επικριτές του ήταν ο ίδιος ο προπονητής των "κόκκινων" Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο Ράφαελ Χόνιγκσταϊν.

Ο κόουτς της Λίβερπουλ ήθελε διακαώς τον Τζούλιαν Μπραντ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, θεωρώντας πως ο νεαρός ταλαντούχος συμπατριώτης του θα απέδιδε καλύτερα στο γήπεδο.

Ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος έχει δεχθεί μεγάλη κριτική από το κοινό για τις επιλογές του, αποτέλεσε τον άνθρωπο που τελικά νουθέτησε τον Κλοπ.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Λίβερπουλ: "Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα τον Σαλάχ, αλλά με έπεισε (ο Μάικλ Έντουαρντς) να προχωρήσουμε στην αγορά του".

Απλά φανταστείτε ο Αιγύπτιος να μην είχε καταλήξει στην Αγγλία, πόσο θα είχε αλλάξει η ιστορία της φετινής σεζόν και για τον ίδιο, αλλά και για τον σύλλογο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK