"Όχι" Στέρλινγκ σε νέο συμβόλαιο: "Δεν είμαι φιλοχρήματος!"

Με συνέντευξή του στο BBC, ο Ραχίμ Στέρλινγκ μίλησε για τους λόγους που απέρριψε το νέο συμβόλαιο της Λίβερπουλ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν είναι φιλοχρήματος.

"Όχι" Στέρλινγκ σε νέο συμβόλαιο: "Δεν είμαι φιλοχρήματος!"

"Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το χρήμα. Με απασχολούν μόνο τα τρόπαια που θα κατακτήσω κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Δεν με νοιάζει πόσα αυτοκίνητα θα αγοράσω ή πόσα σπίτια θα αποκτήσω. Θέλω απλά να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος γίνεται", ξεκαθάρισε ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Λίγο νωρίτερα, ο 20χρονος διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε απορρίψει το νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η Λίβερπουλ (περίπου 137.000 ευρώ θα ήταν οι εβδομαδιαίες αποδοχές του), υπογραμμίζοντας ότι δεν προτίθεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μέχρι το καλοκαίρι.

"Δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν 20χρονο φιλοχρήματο. Θέλω απλά να με βλέπουν ως ένα παιδί που αγαπά το ποδόσφαιρο και κάνει τα πάντα για την ομάδα", τόνισε ο νεαρός άσος, το διετές συμβόλαιο του οποίου τον κάνει πλουσιότερο κατά 48.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δήλωσε κολακευμένος από την ταύτιση του ονόματός του με την Άρσεναλ, ωστόσο ήταν σαφής: "Προσπαθώ να μην ασχολούμαι με όσα ακούγονται. Στο επόμενο ματς αντιμετωπίζουμε την Άρσεναλ και θέλω να τα δώσω όλα. Δεν θέλω να κρύβομαι. Όπως είπα, απλώς απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Θέλω να πάρω όσο χρόνο χρειάζεται για να σκεφτώ τι έχω πετύχει στην καριέρα μου μέχρι τώρα, να δω που πρέπει να πάω και τι χρειάζεται να κάνω για γίνω καλύτερος ως ποδοσφαιριστής".

Πέντε χρόνια μετά την απόκτησή του από την ΚΠΡ (εποχή Ράφα Μπενίτεθ), ο Άγγλος με την τζαμαϊκανή υπηκοότητα δεν παρέλειψε να μιλήσει για τους άμεσους στόχους του: "Επιθυμώ να κερδίσω κάτω στο τέλος της σεζόν και το Κύπελλο φαντάζει μεγάλη ευκαιρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK