"Παιδική χαρά" η άμυνα της Λίβερπουλ, ευτυχώς που υπάρχει και ο Σαλάχ!

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Μπέρνλεϊ στο "Άνφιλντ" με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ χάρη σε τραγική αντίδραση της "κόκκινης" άμυνας. Σωτήρας ο Σαλάχ που ισοφάρισε με γκολάρα αμέσως μετά το 0-1. (VIDEO)

Liverpool's coach Juergen Klopp walks on the pitch during heavy rainfall after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. Manchester defeated Liverpool by 5-0. (AP Photo/Rui Vieira)
klopp AP

Σ' ένα ακόμη ματς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έδειξε τραγικά ρεφλέξ στην άμυνα επιτρέποντας στην μαχητική Μπέρνλεϊ να ανοίξει το σκορ με τον Άρφιλντ στο 27'.

Τρία λεπτά αργότερα όμως ο "δαιμονισμένος" Σαλάχ με φοβερή ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια.

Το γκολ του (φορμαρισμένου) Αιγύπτιου άσου δεν αποτέλεσε ωστόσο το έναυσμα για την αντεπίθεση της Λίβερπουλ, με τους "κόκκινους" να πιέζουν μεν στο δεύτερο μέρος αλλά να μην βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι το 1-1 (μία εβδομάδα μετά το 0-5 από την Σίτι στο Μάντσεστερ) τους αφήνει στο -5 από την κορυφή από την 4η κιόλας αγωνιστική.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ 1-1 (HIGHLIGHTS):

News 24/7

24MEDIA NETWORK