Παίρνει Κλοπ η Λίβερπουλ

Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων την Λίβερπουλ με τον Γίργκεν Κλοπ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να προχωρήσουν εντός των επόμενων 48 ωρών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Ο Γίργκεν Κλοπ έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει ο αντικαταστάτης του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ, γεγονός που βοηθά στην επίσπευση των διαπραγματεύσεων.

Εντός των επόμενων 48 ωρών, ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ αναμένεται να ταξιδέψει στην αγγλική πόλη, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, η υπόθεση θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή (9/10) και ο Κλοπ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Fenway Sports Group, ο όμιλος δηλαδή που ανήκει η Λίβερπουλ, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να συνάψει συμφωνία με το 48χρονο Γερμανό τεχνικό το 2010 και το 2012.

Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα ο Κλοπ δεν διαθέτει επαγγελματική στέγη έπαιξε μεγάλο ρόλο στη λύση της συνεργασίας με τον Ρότζερς, προτού καλά-καλά μπει ο Οκτώβριος.

Διαβάστε ακόμη:

Ρότζερς: "Είμαι απογοητευμένος, σας ευχαριστώ όλους"

Πλούσιος μετά την απόλυση ο Ρότζερς!

Φαβορί ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ