Παίρνει Κλοπ η Λίβερπουλ

Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων την Λίβερπουλ με τον Γίργκεν Κλοπ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να προχωρήσουν εντός των επόμενων 48 ωρών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Παίρνει Κλοπ η Λίβερπουλ

Ο Γίργκεν Κλοπ έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει ο αντικαταστάτης του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ , γεγονός που βοηθά στην επίσπευση των διαπραγματεύσεων.

Εντός των επόμενων 48 ωρών, ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ αναμένεται να ταξιδέψει στην αγγλική πόλη, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, η υπόθεση θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή (9/10) και ο Κλοπ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Fenway Sports Group, ο όμιλος δηλαδή που ανήκει η Λίβερπουλ, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να συνάψει συμφωνία με το 48χρονο Γερμανό τεχνικό το 2010 και το 2012.

Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα ο Κλοπ δεν διαθέτει επαγγελματική στέγη έπαιξε μεγάλο ρόλο στη λύση της συνεργασίας με τον Ρότζερς, προτού καλά-καλά μπει ο Οκτώβριος.

Διαβάστε ακόμη:

Ρότζερς: "Είμαι απογοητευμένος, σας ευχαριστώ όλους"

Πλούσιος μετά την απόλυση ο Ρότζερς!

Φαβορί ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK