Παίρνει Κλοπ η Λίβερπουλ

Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων την Λίβερπουλ με τον Γίργκεν Κλοπ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας αναμένεται να προχωρήσουν εντός των επόμενων 48 ωρών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Παίρνει Κλοπ η Λίβερπουλ

Ο Γίργκεν Κλοπ έχει εκφράσει την επιθυμία να γίνει ο αντικαταστάτης του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο της Λίβερπουλ, γεγονός που βοηθά στην επίσπευση των διαπραγματεύσεων.

Εντός των επόμενων 48 ωρών, ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ αναμένεται να ταξιδέψει στην αγγλική πόλη, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, η υπόθεση θα κλείσει κατά πάσα πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή (9/10) και ο Κλοπ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Fenway Sports Group, ο όμιλος δηλαδή που ανήκει η Λίβερπουλ, είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να συνάψει συμφωνία με το 48χρονο Γερμανό τεχνικό το 2010 και το 2012.

Το γεγονός ότι αυτό το διάστημα ο Κλοπ δεν διαθέτει επαγγελματική στέγη έπαιξε μεγάλο ρόλο στη λύση της συνεργασίας με τον Ρότζερς, προτού καλά-καλά μπει ο Οκτώβριος.

Διαβάστε ακόμη:

Ρότζερς: "Είμαι απογοητευμένος, σας ευχαριστώ όλους"

Πλούσιος μετά την απόλυση ο Ρότζερς!

Φαβορί ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ