"Πειράγματα" για Λίβερπουλ στο twitter

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε το τελικό 3-3 ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Λίβερπουλ, αλλά και το γεγονός ότι οι "κόκκινοι" χάνουν απ' ότι φαίνεται το πρωτάθλημα, έκανε το κόσμο του twitter να αρχίσει τα κοροϊδευτικά σχόλια προς την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς. Διαβάστε τα πιο αστεία tweets, συν μπόνους το σχόλιο του Σαμίρ Νασρί για το ματς.

"Πειράγματα" για Λίβερπουλ στο twitter

Η αυτοκτονία της Λίβερπουλ, η οποία προηγήθηκε με 0-3 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να ισοφαριστεί σε 3-3, μονοπώλησε τα σχόλια των χρηστών του twitter.

Διαβάστε μερικά από τα πιο αστεία tweets που ανέβηκαν στο κοινωνικό δίκτυο, αμέσως μετά την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Πάλας:

Το κλασσικό : "Την επόμενη χρονιά θα είναι δικό μας".

Πως νιώθουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ μετά το ματς:

Η Λίβερπουλ την έπαθε αλά... Κωνσταντινούπολη:

Γραμμή υποστήριξης για τους φιλάθλους της Λίβερπουλ: "0800 3-0 3-1 3-2 3-3"

Τα βιβλία με τίτλο : "Πως να χάσεις τον τίτλο" και "Πως να πανηγυρίζεις πριν καν τον κατακτήσεις"

Η άμυνα του Ρότζερς, αλλά και το γεγονός ότι ο Μόγιες θα έχει κατακτήσει περισσότερα τρόπαια με τη Γιουνάιτεντ, παρά ο προπονητής της Λίβερπουλ με τους "κόκκινους", δεν πέρασε απαρατήρητο:

"Η Σίτι θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε την κούρσα η Άρσεναλ, την πέρασε η Τσέλσι, που την πέρασε η Λίβερπουλ":

Φώτο "Σερ Άλεξ", για το πρωτάθλημα της Λίβερπουλ:

Και για τέλος, μπόνους το σχόλιο του Σαμίρ Νασρί για το ματς: "Τι παιχνίδι, τι πρωτάθλημα, αγαπώ την Κρίσταλ Πάλας τόσο πολύ. Τώρα σειρά μας να κάνουμε αυτό που πρέπει".

Διαβάστε περισσότερα:

37η αγ.: Η αυτοκτονία της χρονιάς από την Λίβερπουλ (VIDEO)

Απαρηγόρητος ο Σουάρες (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK