Πλησιάζει στον Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Κοντά στην απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο βρίσκεται η Λίβερπουλ, όσο κοντά τέλος πάντων μπορεί να είναι μία ομάδα σε μία μεταγραφή όταν συμφωνεί με το σύλλογο από τον οποίο προέρχεται ο παίκτης.

Πλησιάζει στον Φιρμίνο η Λίβερπουλ

Αυτό ακριβώς έχει κάνει η Λίβερπουλ σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία. Τα έχει βρει σε όλα με την Χοφενχάιμ στην οποία αγωνίζεται ο 24χρονος Βραζιλιάνος μέσος και απομένει να τα βρει και μαζί του.

Δεν πρόκειται πάντως για απλή υπόθεση. Ο Φιρμίνο, που αγωνίζεται αυτές τις ημέρες με την Βραζιλία στο Κόπα Αμέρικα, έχει...σουξέ και για τα μάτια του ενδιαφέρεται ακόμα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Λίβερπουλ πάντως το πρώτο, σημαντικό βήμα το έκανε και αναμένει τα καλύτερα στο άμεσο μέλλον. Οψόμεθα...

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ