Ποιος είπε ότι στη Λίβερπουλ φτάνει μόνο η... σφεντόνα Σαλάχ

Η Λίβερπουλ επένδυσε 42.000.000 ευρώ στον Μοχάμεντ Σαλάχ και δικαιώθηκε! Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Κλοπ είναι έτοιμος να τα... σκάσει για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για την ταχύτητά του.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Nov. 25, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Σαλάχ Λίβερπουλ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Λούκας Μόουρα είναι φευγάτος από την Παρί και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στην Κίνα...

Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Νησί, η Λίβερπουλ είναι αποφασισμένη να του προσφέρει την ευκαιρία να συνεχίζει να παίζει σε ανταγωνιστικό επίπεδο, κάνοντας μάλιστα "δίδυμο" στις πτέρυγες με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Μοχάμεντ Σαλάχ.

Για τον Βραζιλιάνο άσο φερόταν να ενδιαφέρεται και η Τσέλσι, αλλά ουσιαστικό βήμα απόκτησής του δεν έχει κάνει καμία από τις δύο, προαναφερθείσες αγγλικές ομάδες μέχρι στιγμής.

Στην Παρί πάντως ο Μόουρα δεν χωράει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με 40.000.000 ευρώ, ελεύθερα να αρχίσουν συζητήσεις μαζί του.

Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει στην όλη ιστορία είναι αν ο ταχύτατος winger επιθυμεί πράγματι να συνεχίσει στην Ευρώπη ή αν στα 25 του χρόνια θα επιλέξει κι αυτός να "κάτσει" σ' ένα παχυλό συμβόλαιο από την Άπω Ανατολή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK