Πρεσβευτής της Λίβερπουλ ο Όουεν

Ο Μάικλ Όουεν ανέλαβε πρεσβευτής της Λιβερπούλ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter. Αντιδράσεις από τους φίλους των "κόκκινων" λόγω... Γιουνάιτεντ.

MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 8: Michael Owen takes part in a discussion about 'Life after football' during day four of the Soccerex Global Convention at Manchester Central on September 8, 2015 in Manchester, England. (Photo by Dave Thompson/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - SEPTEMBER 8: Michael Owen takes part in a discussion about 'Life after football' during day four of the Soccerex Global Convention at Manchester Central on September 8, 2015 in Manchester, England. (Photo by Dave Thompson/Getty Images) GETTY IMAGES

Επιστροφή σε γνωστά λημέρια για τον Μάικλ Όουεν, ο οποίος ανέλαβε παγκόσμιος πρεσβευτής της Λίβερπουλ. Ο παλαίμαχος άσος των "κόκκινων" ενημέρωσε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα γίνω διεθνής πρεσβευτής της Λίβερπουλ. Είναι μία πραγματική τιμή για μένα να εκπροσωπώ το σύλλογο", αναφέρει το tweet του Όουεν.

Βέβαια, η απόφαση των διοικούντων τη Λίβερπουλ, όπως είναι λογικό, προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι δεν ξεχνούν το παρελθόν του και συγκεκριμένα την περίοδο που αγωνίστηκε με τη φανέλα της "μισητής" αντιπάλου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK