Ρότζερς: "Δεν πάει πουθενά ο Στέρλινγκ"

Ξεκάθαρος για το μέλλον του Ραχίμ Στέρλινγκ, ήταν ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο Άγγλος επιθετικός έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο και πως δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα.

Ρότζερς: "Δεν πάει πουθενά ο Στέρλινγκ"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του διεθνούς παίκτη, όσον αφορά την παραμονή του στους "reds". Μετά την άρνηση του στην νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του συλλόγου για επέκταση του συμβολαίου του (245.000 ευρώ την εβδομάδα), ο Βορεϊορλανδός τεχνικός κατέστησε σαφές σε δήλωση του στο "BBC Sport", ότι ο Στέρλινγκ θα παραμείνει στον σύλλογο: "Η Λίβερπουλ είναι μία από τις υπερδυνάμεις του ποδοσφαίρου και όταν οι ιδιοκτήτες της δεν θέλουν να πουλήσουν, δεν πουλάνε. Ο Στέρλινγκ έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές 48.000 ευρώ. Η συγκέντρωση του πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο. Αν οι φιλοδοξίες του είναι να κερδίσει τρόπαια, στο ίδιο στοχεύουμε και εμείς εδώ πέρα".

Σχετικά με την αμφιλεγόμενη συνέντευξη του 20χρονου, στην οποία ανέφερε την φιλοδοξία να κερδίσει τίτλους, ο Ρότζερς είπε: " Δεν του είχαμε δώσει άδεια. Θα μάθει όμως. Όλοι κάνουμε λάθη στις ζωές μας, ιδιαίτερα όταν είμαστε νέοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK