Ύμνοι για Τζέραρντ από τον Ρότζερς

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, "υποκλίθηκε" στον μεγάλο αρχηγό της ομάδας με μια συγκινητική δήλωση, λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Ύμνοι για Τζέραρντ από τον Ρότζερς

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Σε μια εποχή που η λέξη "θρύλος" χρησιμοποιείται αρκετά, για τον Τζέραρντ είναι πέρα για πέρα αντιπροσωπευτική. Προσωπικά θα τον ευχαριστήσω για την στήριξη του όταν έφτασα εδώ ως προπονητής. Ο Στίβεν ήρθε να με δει και μου υποσχέθηκε πως θα είναι 100% μαζί μου και θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει.

Δεν ήταν απλά πιστός σε κάθε λέξη που είπε, το ξεπέρασε κατά πολύ. Ως παίκτης είχε τεράστια επιρροή στα παιχνίδια και πάντα ξεχώριζε. Σε πολλές περιπτώσεις έχει σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του και όσο είμαι εδώ έχει δείξει την ικανότητά του, για την οποία και θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους του κόσμου πάνω από μια δεκαετία.

Ως άνθρωπος και ως ηγέτης δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο που να έχω δουλέψει. Περνάει τον επαγγελματισμό σε άλλο επίπεδο και η αφοσίωσή του στη δουλειά του είναι παράδειγμα για όλους.

Είναι επίσης ένας άνθρωπος που πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και πιστεύω πως σίγουρα αυτό θα είναι η κληρονομιά του. Πολλοί καλύτεροι κριτές από εμένα θεωρούν τον Τζέραρντ ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών που πέρασε από την Λίβερπουλ. Όταν κοιτάς αυτούς που έχει να ανταγωνιστεί, τότε σίγουρα αυτό είναι πολύ μεγάλο.

Σίγουρα θα μας λείψει. Τόσο στο γήπεδο όσο και έξω από αυτό. Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή θα συνεχίσω να απολαμβάνω την συνεργασία μου μαζί του. Τον άνθρωπο Στίβεν Τζέραρντ, αλλά και τον παίκτη, έναν από τους καλύτερους που έχω δει στη ζωή μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK