ΣΟΚ στη Λίβερπουλ: "Nτοπέ" ο Σακό!

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ ο Μαμαντού Σακό τέθηκε εκτός ομάδας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

LEICESTER, ENGLAND - FEBRUARY 02:  Mamadou Sakho of Liverpool during the Barclays Premier League match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium on February, 2016 in Leicester, England.  (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)
LEICESTER, ENGLAND - FEBRUARY 02: Mamadou Sakho of Liverpool during the Barclays Premier League match between Leicester City and Liverpool at the King Power Stadium on February, 2016 in Leicester, England. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images) GETTY IMAGES

Σοκ στην Λίβερπουλ! Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα των "κόκκινων" με τη Νιούκαστλ ο Μαμαντού Σακό έμεινε εκτός αποστολής, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του " RMC Sport", το οποίο αναπαρήχθη κι από άλλα διεθνή ΜΜΕ, ο Γάλλος αμυντικός λάμβανε τις τελευταίες ημέρες ένα φάρμακο για την καύση του λίπους, το οποίο πιθανότατα περιείχε απαγορευμένη ουσία.

Άμεσα, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έθεσαν τον έθεσαν εκτός ομάδες, ενώ η εσωτερική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ανακαλυφθεί αν έλαβε τη συγκεκριμένη ουσία εν γνώσει του.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τους διοικούντες την αγγλική ομάδα, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησαν τα εξής:

"Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, η ομάδα δέχθηκε ένα έγγραφο από την UEFA, το οποίο ανέφερε πως ερευνά πιθανή παραβίαση των κανονισμών του ντόπινγκ από τον Μαμαντού Σακό.

Ο παίκτης θα απαντήσει στην UEFA σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ποινή. Όμως, ο σύλλογος σε συνεννόηση με τον παίκτη, αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας έως ότου ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο σχόλιο".

Απ' την στιγμή που η ενημέρωση προέρχεται από την UEFA, το πιθανότερο είναι πως ο Γάλλος αμυντικός βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σε ένα εκ των δύο παιχνιδιών των "κόκκινων" με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Europa League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK