Στα άκρα οι σχέσεις Στέρλινγκ-Λίβερπουλ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ ενημέρωσε τον Μπρένταν Ρότζερς πως δεν προτίθεται να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην περιοδεία της, πιέζοντας για τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στα άκρα οι σχέσεις Στέρλινγκ-Λίβερπουλ
PHOTOGRAPH: ANDREW POWELL/LIVERP

Οι σχέσεις του Ραχίμ Στέρλινγκ με τη Λίβερπουλ είναι τεταμένες, ύστερα από την απόφαση του Άγγλου επιθετικού να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Αποκορύφωμα, η συζήτηση που είχε με τον Μπρένταν Ρότζερς, όπου τον ενημέρωσε πως δεν έχει σκοπό να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην περιοδεία που θα πραγματοποιήσει στην Ταϊλάνδη πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Ο 20χρονος διεθνής θέλει να αποχωρήσει από το "Άνφιλντ" και ελπίζει σε άμεση κίνηση της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", οι "κόκκινοι" απέρριψαν δύο προτάσεις των "πολιτών", ύψους 50.000.000 ευρώ και 56.000.000 ευρώ και φέρονται να ζητούν 70.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι διοικούντες τη Σίτι δεν έχουν επανέλθει ύστερα από τη δεύτερη αρνητική απάντηση της Λίβερπουλ, όμως η κίνηση του Στέρλινγκ είναι πιθανό να φέρει άμεσα εξελίξεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK