Στη Λίβερπουλ ο Πάτο!

Μεταγραφική βόμβα έσκασε στο "Άνφιλντ" μιας και η Λίβερπουλ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Κορίνθιανς για την απόκτηση του Αλεσάντρε Πάτο έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

Στη Λίβερπουλ ο Πάτο!

Την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι έτοιμος να κάνει ο Αλεσάντρε Πάτο! Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Κορίνθιανς, Ρομπέρτο ντε Αντράντε, ο βραζιλιάνικος σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ για την πώλησή του.

"Υπάρχει συμφωνία με τη Λίβερπουλ και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Ο Πάτο μας έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Η Λίβερπουλ τον περιμένει. Μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά ο Κλοπ θα έχει τον παίκτη στη διάθεσή του το χειμώνα", τόνισε ο ντε Αντράντε.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού στους "reds", αυτό όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα αναμένεται να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ!

Ο Πάτο αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ως δανεικός στη Σάο Πάολο, με το δανεισμό του να τελειώνει σε ένα μήνα. Έχει συμβόλαιο με την Κορίνθιανς μέχρι το τέλος του 2016, ωστόσο οι Βραζιλιάνοι προτιμούν να τον πουλήσουν τώρα παρά να τον χάσουν ως ελεύθερο στο προσεχές μέλλον.

Στη Λίβερπουλ ο Πάτο!

Ο νεαρός επιθετικός είχε ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς κι έτσι άφησε τη Μίλαν το 2012 για να επιστρέψει στη Βραζιλία προκειμένου να σώσει την καριέρα του. Με τη φανέλα των "ροσονέρι" πέτυχε 51 γκολ σε 117 παιχνίδι, ενώ είναι 27 φορές διεθνής, έχοντας σκοράρει 10 φορές.

Ο Κλοπ βλέποντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κομμάτι της επίθεσης δείχνει διάθεση να πάρει το ρίσκο και να δώσει ίσως την τελευταία ευκαιρία στον Πάτο να έρθει και πάλι στο προσκήνιο. Ήδη το άκουσμα της συγκεκριμένης μεταγραφής έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν ο Βραζιλιάνος θα τα καταφέρει ή θα αποδειχθεί... Μπαλοτέλι.

Πάρτε μια γεύση από τον παλιό καλό Πάτο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK