Συναγερμός στην Λίβερπουλ για Σαλάχ

Η Λίβερπουλ νίκησε 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο ματς των "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στον επαναληπτικό υπάρχει κίνδυνος να μην αγωνιστεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Τι ανέβασε ο Αιγύπτιος στο Instagram και σήμανε... συναγερμός στους φίλους των "κόκκινων".

Liverpool's Mohamed Salah leaves the pitch after getting injured during the Champions League quarter final first leg soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, April 4, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
salah AP IMAGES

Παίζοντας... διαστημικό ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, η Λίβερπουλ προηγήθηκε 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο 31ο λεπτό, με τον Σαλάχ να σκοράρει το πρώτο και να... σερβίρει το τρίτο τέρμα.

Δυστυχώς για τους "κόκκινους", ο Σαλάχ αισθάνθηκε ενοχλήσεις με την έναρξη του δευτέρου μέρους και έγινε αλλαγή στο 52ο λεπτό, με τον Βαϊνάλντουμ να περνάει στη θέση του.

Ο Σαλάχ έκανε μαγνητική τομογραφία την Μεγάλη Πέμπτη και υπάρχει ανησυχία πως θα χάσει το ντέρμπι με την Έβερτον, ενώ υπάρχει κίνδυνος να μην είναι έτοιμος ούτε στον επαναληπτικό στο Μάντσεστερ με την Σίτι!

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός πως ο ίδιος ο παίκτης ανέβασε φωτογραφία την ώρα που έκανε εξέταση, αφού έγινε ένας μικρός... πανικός από ερωτήσεις από τους φίλους της Λίβερπουλ.

Ποιος ξέρει, μπορεί να είναι και κάποιο ψυχολογικό... τρικ.

Συναγερμός στην Λίβερπουλ για Σαλάχ

AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK