Τέλος η σεζόν για τον Ινγκς!

Η κακοδαιμονία των τραυματισμών συνεχίζεται στη Λίβερπουλ, καθώς μετά τον Τζο Γκόμεζ, ο Γίργκεν Κλοπ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ντάνι Ινγκς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες.

Τέλος η σεζόν για τον Ινγκς!

Προτού καλά καλά ξεκινήσει τη δουλειά στη Λίβερπουλ, ο Γίργκεν Κλοπ μετρά ήδη τις πρώτες απώλειες. Μετά τον Τζο Γκόμεζ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας U21 με το Καζακστάν και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε και ο Ντάνι Ινγκς.

Ο 23χρονος γύρισε το γόνατό του στην πρώτη του προπόνηση με τον Γερμανό τεχνικό και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι και αυτός έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Ινγκς έχει σκοράρει τρεις φορές με τους "reds" αυτή τη σεζόν ενώ έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας περνώντας ως αλλαγή, στη νίκη επί της Λιθουανίας για τα προκριματικά του Euro 2016 την περασμένη Δευτέρα (12/10).

Οι "πονοκέφαλοι" πληθαίνουν για τον πρώην τεχνικό της Ντόρτμουντ, ο οποίος στην αναμέτρηση με την Τότεναμ το Σάββατο (17/10) στο "White Hart Lane", δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Μπεντέκε και Φιρμίνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK