Τερματοφύλακας της Λίβερπουλ έκανε την... γκάφα της χρονιάς

Μια ανάρτηση στα social media του τρίτου γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Άνταμ Μπογκντάν, υπέρ της... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε αφορμή για να ξεσπάσει σκάνδαλο στο Νησί!

Τερματοφύλακας της Λίβερπουλ έκανε την... γκάφα της χρονιάς
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Μια... ύποπτη ανάρτηση στο Iinstagram του τρίτου κατά σειρά τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Άνταμ Μπογκντάν έγινε αφορμή για να ξεσπάσει σκάνδαλο και να βγάλει τους οπαδούς των "κόκκινων" έξω από τα ρούχα τους.

Ο 30χρονος Ούγγρος κίπερ που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ από το 2015, ανέβασε μια φωτογραφία της "μισητής" Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία απεικονίζεται η σημαία της να κυματίζει, και την συνόδευσε με την παρακάτω λεζάντα:

"Σηκώστε ψηλά τις κόκκινες σημαίες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πεθάνει ποτέ".

Το post κατέβηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Η φωτογραφία έκανε σε σύντομο χρονικό διάστημα τον γύρο του διαδικτύου και το "κράξιμο" από τους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ... έπεσε σύννεφο.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για τρολάρισμα κάποιου φίλου του διεθνούς τερματοφύλακα που δεν εξελίχθηκε καλά ή για πραγματικό ποστάρισμα.

Γεγονός πάντως είναι πως ο Μαγιάρος υπέπεσε σε γκάφα ολκής που μπορεί κάλλιστα να του κοστίσει την παρουσία του στο "Άνφιλντ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ POST ΤΟΥ ΜΠΟΓΝΤΑΝ:

Τερματοφύλακας της Λίβερπουλ έκανε την... γκάφα της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK