Συγκλονιστικό: Tι είπε ο Ρότζερς στον Τζέραρντ μετά το γλίστρημά του κόντρα στην Τσέλσι

Στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι προς το τέλος της σεζόν 2013-2014 ο Στίβεν Τζέραρντ έζησε μία από τις πιο οδυνηρές στιγμές της καριέρας του.

LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 20:  Brendan Rodgers, manager of Liverpool pats Steven Gerrard of Liverpool on the back as he is subsituted during the Capital One Cup Semi-Final first leg match between Liverpool and Chelsea at Anfield on January 20, 2015 in Liverpool, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
LIVERPOOL, ENGLAND - JANUARY 20: Brendan Rodgers, manager of Liverpool pats Steven Gerrard of Liverpool on the back as he is subsituted during the Capital One Cup Semi-Final first leg match between Liverpool and Chelsea at Anfield on January 20, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Στο παιχνίδι στο οποίο η Λίβερπουλ έπαιζε τον τίτλο, ο αρχηγός των "ρεντς" γλίστρησε και έδωσε το δικαίωμα στον Τζεμπά Μπα να κάνει το 0-1 παγώνοντας το "Αλφιλντ". Η Λίβερπουλ έχασε τελικά το παιχνίδι και το όνειρο για την κατάκτηση του τίτλου έσβησε οριστικά.

Στο βιβλίο του ο Τζέραρντ αποκαλύπτει όλα όσα είπε ο Μπρένταν Ρότζερς στο ημίχρονο εκείνου του ματς και αφού είχε συμβεί το ατυχές περιστατικό. Η αλήθεια είναι ότι όσα είπε ο κόουτς από τη Βόρειο Ιρλανδία ήταν συγκινητικά.

"Στα αποδυτήρια κυριαρχούσε σιωπή.

Κοιτάξτε, είπε ο Μπρένταν απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του. Αν κάποιος αξίζει την προσπάθειά μας για να σωθεί είναι αυτός. Το δάχτυλό του έδειξε εμένα. Ο αρχηγός σας χρειάζεται να του ξεπληρώσετε όλα όσα έχει δώσει.

Ξέρετε πόσες φορές έβγαλε την ομάδα από χαοτικές και απίθανες καταστάσεις. Ετσι έγινε θρύλος γι' αυτό το κλαμπ. Είναι λοιπόν ώρα να του ξεπληρώσετε. Εχετε 45 λεπτά για να το κάνετε.

Υστερα, κοίταξε εμένα και μου είπε: Στίβι, ξέχασέ το. Συμβαίνει. Πάμε έξω να πάρουμε το ματς, μπορούμε να το κάνουμε".

Θυμηθείτε τη φάση

News 24/7

24MEDIA NETWORK