Το εφιαλτικό ντεμπούτο του Τσάμπερλεϊν είχε και highlight!

Ο Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν αδημονούσε για το φουλ ντεμπούτο του με την Λίβερπουλ όμως το ματς με την Λέστερ μετατράπηκε σε εφιάλτης και τα social media πήραν... φωτιά (VIDEOS)!

Liverpool's coach Juergen Klopp, right, and player Alex Oxlade-Chamberlain, left, shake hands during heavy rainfall after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. Manchester defeated Liverpool by 5-0. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's coach Juergen Klopp, right, and player Alex Oxlade-Chamberlain, left, shake hands during heavy rainfall after the English Premier League soccer match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 9, 2017. Manchester defeated Liverpool by 5-0. (AP Photo/Rui Vieira) AP

O Γιούργκεν Κλοπ έδωσε εντολή στη διοίκηση της Λίβερπουλ να δώσει 35.000.000 λίρες στην Άρσεναλ για να φέρει στο Μέρσεϊσαϊντ τον Άλεξ-Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, ωστόσο τα πρώτα δέιγματα γραφής του παίκτη μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι.

Το αποκορύφωμα μάλιστα ήρθε το βράδυ της Τρίτης στο "King Power Stadium", με τον Άγγλο διεθνή άσο να ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός με τους "reds" αγωνιζόμενος στη θέση του κεντρικού μέσου αλλά να απογοητεύει, χάνοντας ευκαιρίες και έχοντας αρκετές λανθασμένες πάσες.

"Ήταν απογοητευτικός. Κάποιες φορές δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν στο γήπεδο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ, Εμίλ Χέσκεϊ, με τους χρήστες των social media να έχουν την ίδια γνώμη με αυτόν και να "κράζουν" το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "κόκκινων" καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, που ήταν μάλιστα ο τέταρτος συνεχόμενος που δεν νίκησε η Λίβερπουλ από τότε που τον πήρε από τους Λονδρέζους.

Ο ίδιος βέβαια φρόντισε να δώσει τροφή για πικρόχολα σχόλια με αρκετές άστοχες μεταβιβάσεις, με μία μάλιστα εξ αυτών που παραλίγο να "πετύχει" το διαιτητή να είναι το "κερασάκι στην τούρτα"...

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK