Τρελές απαιτήσεις η πρώην σύζυγος του Ρότζερς

Στα δικαστήρια βρίσκεται ο Μπρένταν Ρότζερς με την επί 14 χρόνια σύζυγό του, Σούζαν, η οποία μετά το χωρισμό τους διεκδικεί τη μισή περιουσία του αφεντικού της Λίβερπουλ: χιλιάδες λίρες μηνιαία αποζημίωση, 51 σπίτια και το 50% επί των μελλοντικών κερδών του!

Το διαζύγιο του Μπρένταν Ρότζερς με την επί 14 χρόνια σύζυγό του, Σούζαν μόνο "βελούδινο" δεν είναι. Βλέπετε το 42χρονο αφεντικό της Λίβερπουλ διατηρεί το τελευταίο διάστημα σχέση με μια 31χρονη ξανθιά, ονόματι Σαρλότ Χάιντ, η οποία δούλευε παλαιότερα στην ομάδα, γεγονός που όπως φαίνεται εξόργισε την πρώην κυρία Ρότζερς.

H πρώην σύζυγος του Ρότζερς

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς φέρεται να συμφώνησε στο δικαστήριο να πληρώνει μηνιαία αποζημίωση "αρκετών χιλιάδων λιρών" στην πρώην σύζυγό του, όμως αυτό δεν της αρκεί. Ο δικηγόρος της όπως αναφέρει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Sun" ζήτησε να μοιραστεί η περιουσία του Ρότζερς στα δύο. Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός της Λίβερπουλ έχει στην κατοχή του 102 σπίτια, με την πρώην του να ζητάει τα 51 από αυτά!

Και δεν έμεινε εκεί καθώς ζήτησε και το 50% επί των μελλοντικών κερδών του φιλόδοξου κόουτς, ποσό που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 12.000.000 ευρώ όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους οι Βρετανοί.

Το ζευγάρι γνωρίζεται πολλά χρόνια, όταν ακόμη ο Ρότζερς έπαιζε στην Ρέντινγκ και έχει δύο παιδιά. Τον 22χρονο Άντον που είναι ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στη Σουίντον και μία κόρη, την Μίσα.

Δείτε την πέτρα του σκανδάλου: