Τρομερή κίνηση της Λίβερπουλ ενόψει του ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ

Η Λίβερπουλ θέλει να συμβάλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και της πρόσληψης της τύφλωσης και γι' αυτό το λόγο θα φορέσει μια... διαφορετική φανέλα στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η φανέλα της Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να είναι διαφορετική. Κι αυτό γιατί οι "Reds" συμμετέχουν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης και πρόσληψης της τύφλωσης μαζί με την φιλανθρωπική οργάνωση "Seeing is Believing"!

Μια μεγάλη κίνηση από την ομάδα του Κλοπ που φυσικά δείχνει και ένα άλλο πρόσωπο, πιο ευαίσθητο. Ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της λοιπόν που είναι η τράπεζα "Standard Chartered" θα... φύγει για ένα παιχνίδι και στη θέση της θα μπει το όνομα της οργάνωσης κατά της τύφλωσης.

Και μάλιστα η Λίβερπουλ διάλεξε επίτηδες το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα τραβήξει και εκατομμύρια βλέμματα σε όλο τον πλανήτη.

Από την πλευρά του ο Γίργκεν Κλοπ μόλις έμαθε για την κίνηση που σκέφτεται η ομάδα, έδωσε την συγκατάθεσή του με μεγάλη χαρά! Άλλωστε όπως δήλωσε είναι ό,τι καλύτερο να κάνεις πράγματα για τους άλλους.

"Δούλεψα με ανθρώπους με αναπηρία όταν σπούδαζα την επιστήμη των σπορ. Με έπιανε πάντα συγκίνηση όταν ερχόμουν κοντά με αυτούς τους ανθρώπους. Δούλεψαν σε ένα νοσοκομείο μαθαίνοντας σε αναπήρους να παίζουν τένις. Για μεγάλο διάστημα της ζωής μου έκανα αυτό το πράγματα. Ό,τι κάνουμε για να καλυτερέψουμε τη ζωή των άλλων είναι φανταστικό"!

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα