"Χυλόπιτα" σε Ρεάλ και νέο βασιλικό συμβόλαιο με Λίβερπουλ ο Σαλάχ!

Η Ρεάλ έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά δεν υπολογίσε δύο πράγματα: την επιθυμία του να μείνει στην Λίβερπουλ και το νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν!

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield in Liverpool, England, Sunday, Feb. 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που έχουν λάμψει την τρέχουσα σεζόν στην Ευρώπη και πολλοί θεωρούν πως η προσφορά και η επιρροή του στην Λίβερπουλ μπορεί να συγκριθεί μόνο με εκείνη των Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα 36 γκολ που έχει βάλει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τους "κόκκινους" (πρώτος σκόρερ στην Premier League με 28 γκολ) έχουν κάνει μάλιστα τους Μαδριλένους να τον τοποθετήσουν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τους ενόψει του καλοκαιριού όμως φαίνεται πως... ατύχησαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής "Mirror", μπορεί να έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ όμως οι διοικούντες τον σύλλογο δεν εφησυχάζουν και προκειμένου να απομακρύνουν οριστικά τις σειρήνες από τα αυτιά του, είναι έτοιμοι να του δώσουν στο πιάτο μία νέα συμφωνία που θα του αποφέρει το παχυλό ποσό των 200.000 λιρών την εβδομάδα!

"Χυλόπιτα" σε Ρεάλ και νέο βασιλικό συμβόλαιο με Λίβερπουλ ο Σαλάχ!

Αυτό δεν είναι πάντως το μοναδικό ατού για την ομάδα του Κλοπ στην προσπάθειά της να τον κρατήσει στο "Άνφιλντ" αφού πέρα από τη δική της επιθυμία φαίνεται πως υπάρχει αντίστοιχη βούληση και από τον ίδιο αφού σε αυτήν έχει βρει την ποδοσφαιρική υγειά του.

Μετά από περιπλάνηση σε Τσέλσι, Φιορεντίνα και Ρόμα, η Λίβερπουλ φαντάζει ως η ομάδα που είναι κομμένη και ραμμένη για τον ίδιο, με τον ίδιο να εκμυστηρεύεται σε φίλους του: "Μου αρέσει η Premier League.

Ταιριάζει στο στιλ μου και λατρεύω να αγωνίζομαι εδώ". Αν όλα αυτά ισχύουν, τότε η νέα σεζόν αναμένεται άκρως συναρπαστική στο "Άνφιλντ", με τον Κλοπ να ετοιμάζει ήδη την ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο από την -όπως όλα δείχνουν- φετινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK