Ζιντάν για Τζέραρντ: "Μου θυμίζει τον εαυτό μου"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε τον Στίβεν Τζέραρντ και τόνισε πως ο θαυμασμός του στο πρόσωπο του Άγγλου πηγάζει από το γεγονός ότι του θυμίζει τον εαυτό του.

Ζιντάν για Τζέραρντ: "Μου θυμίζει τον εαυτό μου"

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα αφήσει το καλοκαίρι την αγαπημένη του Λίβερπουλ για λογαριασμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου και άπαντες τον μνημονεύουν για την ποδοσφαιρική του αξία.

Ένας απ΄αυτούς λοιπόν είναι ένας πραγματικός "θρύλος" του ποδοσφαίρου, ο λόγος για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο παλαίμαχος Γάλλος της Ρεάλ Μαδρίτης εκθείασε τον αρχηγό της Λίβερπουλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως του θυμίζει τον εαυτό του.

"Είναι ένας παίκτης στον οποίο έχω δώσει πολύ μεγάλη προσοχή και τον έχω τιμήσει. Αυτό δεν ισχύει για τον οποιοδήποτε. Τι μου αρέσει στον Τζέραρντ πάρα πολύ; Μάλλον ότι υπάρχει κάτι σε εκείνον το οποίο μου θυμίζει τον εαυτό μου".

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ επισήμανε πως ο Τζέραρντ ανέκαθεν έκανε αισθητή την παρουσία του με τα επιτεύγματα του στους αγωνιστικούς χώρους: "Προτιμάει να μιλάει στο γήπεδο με την φωνή του και το ακαταμάχητο πνεύμα του. Οι ικανότητες που έχει γενικά με την μπάλα στα πόδια μπορούν να κάνουν την διαφορά σε έναν αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK