Απίστευτη νίκη στο 97' η Σίτι!

Η Μπόρνμουθ έβαλε δύσκολη στην Μάντσεστερ Σίτι, όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει τελικά το τρίποντο με γκολ του Στέρλινγκ στο 97ο λεπτό! Τρελοί πανηγυρισμοί στον πάγκο των "πολιτών" (VIDEO).

Manchester City's Raheem Sterling, right, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Sterling AP

Δεν είναι τυχαίο πως η Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο. Ούτε καθυστερήσεις, ούτε οι παίκτες να πέφτουν κάτω. Γι΄αυτό και έχουμε παιχνίδια όπως αυτό στο "Venue Vitality Stadium".

Η Μπόρνμουθ προηγήθηκε στο σκορ με τον Ντάνιελς στο 13ο λεπτό, όμως η Σίτι ισοφάρισε στο 21' με τον Γκάμπριελ Ζεζούς. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έγινε... ροντέο! Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κινγκ από το ύψος του πέναλτι, για να πάρει σειρά η Σίτι.

Στο 74' ο Οταμέντι σημάδεψε το δοκάρι με το κεφάλι, ενώ το ίδιο έκανε και ο Αγκουέρο στο 86' μετά από εκτέλεση φάουλ. Τελικά η λύτρωση για την ομάδα του Γκουαρδιόλα ήρθε στο 97ο λεπτό!

Η Σίτι έφυγε στην αντεπίθεση ο Στέρλινγκ συνδυάστηκε ωραία με τους συμπαίκτες του, η μπάλα έφτασε ξανά σε αυτόν που με σουτ νίκησε τον Μπέγκοβιτς.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ(5-3-2): Μπέγκοβιτς, Σμιθ, Κουκ, Άκε, Μινγκς, Ντάνιελς, Γκόσλινγκ, Σέρμαν, Άρτερ, Ντεφόου (73' Αφόουμπ) (94' Μουσέ), Κινγκ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ντανίλο, Κομπανί, Οταμέντι, Μεντί, , Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα (90'+10 Στόουνς), Μπερνάρντο Σίλβα (66' Αγκουέρο), Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεζούς (82' Σανέ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK