Αργεί η επιστροφή του Νασρί, άλλους τρεις μήνες έξω

Η περιπέτεια συνεχίζεται για τον Σαμίρ Νασρί, ο οποίος δεν θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους νωρίτερα από τον Φεβρουάριο του 2016.

Αργεί η επιστροφή του Νασρί, άλλους τρεις μήνες έξω

Ο Σαμίρ Νασρί δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι μετρά ήδη ένα μήνα εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ στις 17 Οκτωβρίου και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους δεν θα γίνει νωρίτερα από τον Φεβρουάριο του 2016.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζοντας μια φωτογραφία με πατερίτσες, θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για άλλους τρεις μήνες. Το μήνυμα το οποίο επέλεξε για να συνοδεύσει το post του ήταν το εξής: "Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Θα είμαι καλύτερος από ποτέ όταν επιστρέψω σε τρεις μήνες".

Ο 28χρονος πραγματοποίησε μόλις 4 εμφανίσεις ως αλλαγή, μετρώντας 69 λεπτά συμμετοχής στο τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ ξεκίνησε δύο φορές στο βασικό σχήμα των "πολιτών" σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Αν μη τι άλλο δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες για τον Νασρί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK