VIDEO: Δεν άρεσαν στον Πεπ οι ερωτήσεις...

Έβγαλε νευρικότητα ο Γκουαρδιόλα ερωτηθείς διαδοχικά για τις κόκκινες κάρτες των παικτών του και τα προβλήματα πειθαρχίας εντός γηπέδου. Δείτε το σχετικό VIDEO.

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 15: Josep Guardiola, Manager of Manchester City reacts during the Premier League match between Manchester City and Everton at Etihad Stadium on October 15, 2016 in Manchester, England.  (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 15: Josep Guardiola, Manager of Manchester City reacts during the Premier League match between Manchester City and Everton at Etihad Stadium on October 15, 2016 in Manchester, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Φερναντίνιο αποβλήθηκε δικαιολογημένα στο ματς με την Μπέρνλι, αφού το μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Γκούντμουντσον ήταν για... φυλακή. Επειδή όμως ήταν η έβδομη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι στα πρώτα 20 παιχνίδια της σεζόν ήταν το θέμα που μονοπώλησε τη συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο προπονητής των "πολιτών" προσπάθησε, αλλά δεν έκρυψε την ενόχλησή του τόσο για την ευκολία που αποβάλλονται οι παίκτες όσο και για τις διαδοχικές ερωτήσεις που δέχθηκε επί του θέματος. Διότι οι δημοσιογράφοι μίλησαν ευθέως για έλλειψη πειθαρχίας στη διάρκεια των αγώνων.

Οι απαντήσεις του κοφτές, αν μπορούσε θα ήταν μονολεκτικές.

Αρχικά ζήτησε ν' απευθυνθούν στον διαιτητή για να πάρουν απαντήσεις και στη συνέχεια επικαλέστηκε τον τρόπο που αγωνίζεται η Σίτι για να στηρίξει την άποψη πως για την ομάδα του υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση. " Μην ξεχνάτε πως εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό έκαναν οι ομάδες μου στην καριέρα μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK