Δεν υπάρχει το πριμ της Σίτι στους παίκτες για το νταμπλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Κάνει πανάκριβες μεταγραφές και δεν... μασάει να δώσει αστρονομικά πριμ εάν οι παίκτες της κατορθώσουν να κατακτήσουν την Premier και το Champions League.

Δεν υπάρχει το πριμ της Σίτι στους παίκτες για το νταμπλ!

Το φως της δημοσιότητας είδε το πριμ που θα πάρουν τα πρώτα... βιολιά της Σίτι, εάν καταφέρουν να ανεβάσουν το σύλλογο στην κορυφή της Αγγλίας και της Ευρώπης.

Σύμφωνα με πολλά βρετανικά δημοσιεύματα τα deal έχουν κλείσει αρκετό καιρό τώρα με τους μάνατζερ, και τα ποσά είναι αστρονομικά!

Έχοντας ήδη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η ομάδα του Πεπ στοχεύει για πρώτη φορά στην ιστορία της, πιο δυναμικά από ποτέ, να καταφέρει και την ευρωπαϊκή υπέρβαση. Δεν θα το κάνουν όμως, μόνο, για τη δόξα οι "Πολίτες".

Η κούπα με τα μεγάλα... αυτιά φέρνει " δωράκια", ειδικά σε ποδοσφαιριστές επιπέδου Αγκουέρο, Ντε Μπράινε που σε περίπτωση νταμπλ θα πάρουν ο καθένας πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ μπόνους. Δεν τα λες και λίγα, γιατί ένα δικό τους μπόνους ισούται με το ετήσιο συμβόλαιο ακριβοπληρωμένου συναδέλφου τους σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK