Διαψεύδει για Ρεάλ ο Αγουέρο, δεν το κουνάει από τη Σίτι

Ο Σέρχιο Αγουέρο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, βάζοντας τέλος στις... "ορέξεις" της Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τις δηλώσεις του Αργεντινού.

Διαψεύδει για Ρεάλ ο Αγουέρο, δεν το κουνάει από τη Σίτι

Εδώ και αρκετό καιρό, το όνομα του Σέρχιο Αγουέρο έχει συνδεθεί με πιθανή μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι "μερένγκες" θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον ίδιο τον Αργεντινό επιθετικό πάντως, να βάζει "φρένο" σε αυτά τα σενάρια.

"Δεν μπορώ να σταματήσω τις φήμες. Δεν μπορώ να σταματήσω τους ανθρώπους που τα γράφουνε αυτά. Αλλά αυτό που μπορώ να επαναλάβω και έχω πει ήδη, είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ Σίτι", δήλωσε ο Αγουέρο.

Ο στράικερ των " πολιτών" επισήμανε πως θέλει να εκπληρώσει τους στόχους του με τον αγγλικό σύλλογο, με την κατάκτηση του Champions League να είναι το όνειρο του: "Έχω γνωρίσει την επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια αλλά είμαι "πεινασμένος" για ακόμη περισσότερα. Η Premier League είναι μια μεγάλη προτεραιότητα και θέλουμε να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα, αλλά το μεγάλο όνειρο είναι να κατακτήσουμε το Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK