Δόγμα Πεπ: Ρεπό, σεξ και... καρύδια

Είπαμε οι ποδοσφαιριστές να προσέχουν, δεν θα γίνουν όμως και... καλόγεροι! Αυτή την τακτική ακολουθεί και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν θα βάλει... χέρι στον Αγκουέρο παρότι τραυματίστηκε!

Manchester City manager Pep Guardiola reacts during the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Pep Guardiola AP IMAGES

Ρωτήθηκε, όπως αναμενόταν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα για το ατύχημα που είχε ο Σέρχιο Αγκούερο στο Αμστερνταμ και λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή...

"Μήπως, κόουτς, δεν έπρεπε να πάει, έστω και αν είχε ρεπό". Ειρήσθω εν παρόδω ακολουθεί το ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Τσέλσι.

Ο Καταλανός τεχνικός εξέφρασε τη φιλοσοφία του, όχι την προπονητική, αλλά τη βαθιά ανθρώπινη: "Είχε ρεπό, δεν είμαι η αστυνομία!"

Γενικά ο Γκουαρδιόλα, από τα χρόνια της Μπαρτσελόνα κιόλας, προσπαθεί να δημιουργήσει σχέσεις πίστης με τους ποδοσφαιριστές του παραχωρώντας τους την ελευθερία της επιλογής. Τους επιτρέπει να μένουν σπίτι πριν από τα εντός έδρας παιχνίδια και τους προτρέπει να κάνουν... σεξ με τις συντρόφους τους, όχι όμως μετά τα μεσάνυχτα τις παραμονές των αγώνων.

Στο Μάντσεστερ φυσικά δεν άλλαξε συνήθειες. Οι παίκτες της Σίτι απολαμβάνουν τις ελευθερίες που είχαν οι συνάδελφοί τους στην Μπαρτσελόνα και sτην Μπάγερν. Στο ρεπό τους δεν δίνουν αναφορά, κάνουν σεξ με τις γυναίκες τους ακόμα και μία μέρα πριν από το ματς και μετά τα παιχνίδια τρώνε... καρύδια, αμύγδαλα και φουντούκια!

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK