Έφυγε από τη Γιουνάιτεντ σαν... αποτυχημένος και πάει Σίτι με 45 εκατ. ευρώ!

Το 2013 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πόνταρε πολλά στο ταλέντο του Βιλφρίντ Ζαά δαπανώντας κοντά στα 12.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Δύο χρόνια αργότερα ο Ιβοριανός χαιρέτησε ως... αποτυχημένο ταλέντο, επιστρέφοντας στην Πάλας με μόλις 3 εκατ. ευρώ. Καμιά φορά όμως η ζωή τα φέρνει αλλιώς.

Manchester City manager Pep Guardiola reacts during the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Pep Guardiola AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έβαλε στο... μάτι παίκτη της Κρίσταλ Πάλας και τ' όνομα του έχει σηκώσει αρκετή "σκόνη" καθώς... εμπλέκεται έμμεσα στην υπόθεση και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πώς; Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έκαναν δικό τους τον Βιλφρίντ Ζαά πληρώνοντας 12.000.000 ευρώ στην Κρύσταλ Πάλας.

Η μεταγραφή του Ιβοριανού πιστώθηκε στην Γιουνάιτεντ ως τεράστια επιτυχία, καθώς ο Ζαά θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής...

Έφυγε από τη Γιουνάιτεντ σαν... αποτυχημένος και πάει Σίτι με 45 εκατ. ευρώ!

Στο " Όλντ Τράφορντ" δεν βρήκε ποτέ χρόνο συμμετοχής κι αφού έκανε το... αγροτικό του σε Πάλας και Κάρντιφ αποφασίστηκε να επαναπουληθεί στους πρώτους με μόλις 3.000.000 ευρώ το 2015.

Στον ενάμισι χρόνο που ακολούθησε ο παίκτης έδειξε τεράστια πρόοδο, και πλέον το όνομά του φιγουράρει στη " Mirror" παρουσιάζοντάς τον ως βασικό στόχο της Μάντσεστερ Σίτι. Τον παίκτη δηλαδή που δεν πίστεψε και έδιωξε η Γιουνάιτεντ επιθυμεί να τον αγοράσει η Σίτι με το αστρονομικό ποσό των 45.000.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK