Έντονος διάλογος Χαρτ-Γκουαρδιόλα

Το φως της δημοσιότητας είδε VIDEO με πρωταγωνιστές τους Τζο Χαρτ και Πεπ Γκουαρδιόλα, οι οποίοι είχαν έναν έντονο διάλογο κατά τη διάρκεια προπόνησης της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Άγγλο γκολκίπερ να αποχωρεί στη συνέχεια απ' το γήπεδο!

Έντονος διάλογος Χαρτ-Γκουαρδιόλα

Το μέλλον του Τζο Χαρτ στην Μάντσεστερ Σίτι είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Άγγλος γκολκίπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα ενόψει της νέας σεζόν, καθώς δεν ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του.

Γι' αυτό το λόγο οι "πολίτες" ήρθαν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κλαούντιο Μπράβο, με τον Χιλιανό τερματοφύλακα να "πετάει" το απόγευμα για το Μάντσεστερ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Οι σχέσεις μεταξύ του Γκουαρδιόλα και του Χαρτ, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, δεν φαίνεται πως είναι καλές. Απόδειξη, ένα VIDEO που είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τους δύο άνδρες.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Χαρτ με τον Καταλανό τεχνικό είχαν έναν έντονο διάλογο, όπως δείχνει η γλώσσα του σώματος, με τον πρώτο να αποχωρεί στη συνέχεια απ' το γήπεδο.

Δείτε το συμβάν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τελειώνει του Μπράβο στη Σίτι
Έχει δίκιο ο Γκουαρδιόλα που διώχνει τον Χαρτ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK