Επιμένει η Ίντερ για Τουρέ, στο κόλπο και η Παρί

Ο Τύπος της Τετάρτης (22/4) τόσο σε Αγγλία όσο και σε Ιταλία, ισχυρίζεται πως ο Γιάγια Τουρέ είναι έτοιμος να αφήσει το Μάντσεστερ και την Σίτι, με την Ίντερ να "καραδοκεί" για την απόκτηση του, ενώ και η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να είναι "ζεστή".

Επιμένει η Ίντερ για Τουρέ, στο κόλπο και η Παρί

Ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος δεσμεύεται με δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η επιθυμία του όπως φαίνεται είναι να κυνηγήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

"Για το μέλλον, δεν ξέρω περισσότερα από εσάς, επειδή πάντα θα είμαι όπου μου προσφέρονται καινούργιες προκλήσεις. Αυτή είναι η φύση μου". δήλωσε στον Τύπο ο χαφ από την Ακτή του Ελεφαντοστού.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ είναι δεδομένο, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Μάρκο Φασόνε και σύμφωνα με τον ιταλικό και αγγλικό Τύπο, η Ίντερ περιμένει στην γωνία για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η σχέση του 31χρόνου μέσου με τον προπονητή της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι εξαιρετική (από την κοινή τους θητεία στην Σίτι), κάτι που αποτυπώνεται πλήρως από τα λόγια του Τουρέ: " Ο Μαντσίνι είναι ο μέντορας μου. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Δεν είναι μυστικό ότι λάτρευα τον καιρό που ήταν προπονητής στην Σίτι, όπως άλλωστε λατρεύω να παίζω και σήμερα για την Σίτι".

Η ομάδα του Μιλάνου δεν είναι ο μοναδικός όμως "μνηστήρας" για την περίπτωση του Τουρέ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να δηλώνει υποψηφιότητα για την απόκτηση του.

Το γεγονός πως η Παρί αγωνίζεται στο Champions League και το ότι γενικότερα βρίσκεται σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο από την Ίντερ, ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρει ο Τουρέ. Παρόλα αυτά ο ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα είναι πολύ μεγάλος, με την πληθώρα ποιοτικών λύσεων που υπάρχει στο ρόστερ.

Κάτι οι αναφορές από τον αγγλικό και τον ιταλικό Τύπο, κάτι οι τάσεις φυγής του Τουρέ από το Μάντσεστερ, σηματοδοτούν ότι την νέα σεζόν ο Ιβοριανός πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να είναι "Πολίτης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK