Επίσημο: Στη Σίτι για 70.000.000 ευρώ ο Στέρλινγκ

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι επίσημα από την Τρίτη (14/7) ο Ραχίμ Στέρλινγκ, με το συνολικό ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 70.000.000 ευρώ!

Επίσημο: Στη Σίτι για 70.000.000 ευρώ ο Στέρλινγκ

Είναι πλέον επίσημο. Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για τα επόμενα 5 χρόνια, με το συνολικό ποσό της μεταγραφής του από τη Λίβερπουλ να αγγίζει τα 70.000.000 ευρώ!

Αυτή η πρόταση-"μαμούθ" της Σίτι στην Λίβερπουλ για τον 20χρονο ήταν η 3η συνολικά, με τους "κόκκινους" να μένουν τελικά ικανοποιημένοι, αφού είπαν πρώτα δύο φορές "όχι" στους "πολίτες".

"Ο Ραχίμ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ανυπομονώ να ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστραλία αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Είναι νέας νέος παίκτης με τρομερές δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι ενθουσιασμένοι βλέποντάς τον εν δράσει με την ομάδα", ήταν το σχόλιο του προπονητή της Σίτι.

Ο Στέρλινγκ θα φορά το νούμερο 7 στη νέα ομάδα του, όπως επιβεβαίωσε ο βρετανικός σύλλογος με VIDEO που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter.

Η στιγμή που ο Στέρλινγκ υπογράφει το συμβόλαιό του με την Σίτι:

News 24/7

24MEDIA NETWORK