"Φιλική" νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μέλμπουρν Σίτι

Με γκολ του Σαμίρ Νασρί στο 86ο λεπτό, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Μέλμπουρν Σίτι σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο "Cbus Super Stadium" της Αυστραλίας.

"Φιλική" νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μέλμπουρν Σίτι
Σίτι © GETTY IMAGES

Υπό το βλέμμα του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος πριν από τέσσερις ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 1-0 την Μέλμπουρν Σίτι επί αυστραλιανού εδάφους.

Οι παίκτες του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν μια κλάση πάνω από τους αντιπάλους τους, ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Τάντο Βελάφι δεν τους επέτρεψε να επικρατήσουν εύκολα.

Ο Γιάγια Τουρέ άγγιξε το γκολ στο 20ό λεπτό, όταν το φάουλ του τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Βελάφι σταμάτησε κατά σειρά τους Σαμίρ Νασρί, Χεσούς Νάβας και Μπρούνο Σουκουλίνι.

Η Μέλμπουρν, από την πλευρά της, απείλησε με τον Στέφαν Μοκ και Χάρι Νοβίγιο, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα, καθώς το σουτ του Νασρί στο 86ο λεπτό ήταν άπιαστο.

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Μαφέο, Κομπανί, Χάμφρις, Κλισί, Φερνάντο (65' Σουκουλίνι), Τουρέ (88' Έβανς), Μπάρκερ (77' Ουνάλ), Νάβας, Νασρί (88' Φοφανά), Γκαρθία (65' Πόθο).

Μέλμπουρν: Βελάφι (89' Σόζερ), Ρετρ (89' Εγιγκούν), Τσάπμαν (89' Άντελσον), Χιουζ (46' Κισνόρμπο), Κλίσμπι (74' Ζούλο), Ντέκερ (80' Λαμπαδαρίδης), Τριφίρο (61' Σιμέου), Παάρταλου (89' Πετρέσκι), Μοκ (64' Ζίνι), Κόρεν, Νοβίγιο (70' Κριστάλντο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK